ROWENTA AIR FORCE HQ7112

AIR FORCE HQ7112
Optimalna upotreba tokom cele godine

Air Force kombinuje grejalicu i ventilator u jednom snažnom aparatu, sa 2-in-1 Air Circulator tehnologijom, bez obzira na godišnje doba. Najmoćniija Rowenta grejalica i tihi ventilator izuzetnih performansi Rowente i njegove praktične karakteristike čine aparat savršenim pratiocem tokom cele godine.

Referenca : HQ7112F0

ProizvodPrednosti

Air Force 2 u 1 ventilator i grejalica: Optimalna upotreba tokom cele godine

Uživajte u savršenoj udobnosti tokom cele godine, uz grejalicu i ventilator Air Force 2 u 1, ujedno najsnažnijom Rowenta grejalicom izuzetnih performansi i sa niskim nivoom buke.

Zahvaljujući patentiranoj Air Circulator tehnologiji osigurava široku cirkulaciju vazduha u vašoj sobi, za brzo zagrevanje ili osveženje.

Ova snažna akcija visokih performansi radi bez prekida zahvaljujući podešavanju tihog rada koje je savršeno za upotrebu pri spavanju, učenju ili gledanju televizije.

U isto vreme, automatski način rada pruža potpunu udobnost, automatski podešava grejalicu ili ventilator prema vašim potrebama.

Ceo paket uključuje i karaktersitike funkcije tajmera i odloženog starta za upotrebu set-and-go i daljinsko upravljanje sa integrisanim držačem za jednostavnu kontrolu iz daljine.

Na kraju, eko način rada štedi do 50% energije * za dodatni mir.

Uz Air Force Hot & Cool, uživajte u optimalnoj udobnosti u bilo kojoj sezoni. * u odnosu na punu snagu / maksimalno podešavanje termostata.

Funkcije – poređenje

Vrsta 2 in 1 : heater + fan  
Boje BELA / SREBRNA  
Završna obrada SJAJ  
Visina 0.4  m
Snaga 2600  W
Ventilator    
Idealna veličina prostorije (m2) 40-45m²  
Automatsko isključivanje    
Pilot svetlo    
IP 20  
Dužina priključnog kabla 1.40  m
Mogućnost postavljanja na zid / montaža NO  
Termostat Electronical  
Ručka    
Daljinski upravljač    
Prostor za daljinski upravljač    
Ekran LED  
Eco podešavanja    
Tajmer    
Odmrzavanje    
Nivo buke min 45  dB(A)
Voltaža 220 - 240  V
Frekvencija 50  Hz

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

U slučaju neuobičajenog pregrevanja, aktivira se zvučni alarm, uključuje se svetlosni signal i aparat se isključuje. Aparat će se ponovo uključiti čim bude ponovo postavljan u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cevi u toku zime, kada je termostat u opciji zamrzavanja, a temperatura u prostoriji oko 5°C, aparat će se automatski isključiti. Time će se temperatura u prostoriji održati na otprilike 7°C (pod uslovom da je snaga aparata u skladu sa veličinom prostora).
Veoma je važno ostaviti da se aparat ohladi pre namotavanja priključnog kabla. Kada ne koristite aparat, odložite ga na suvom mestu.
Postavite sve tastere u položaj "Isključeno" i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja energije zavisi isključivo od snage grejača?
Odnos snage i površine prostorije zavisi od željene temperature, spoljašnje temperature i stepena izolacije kuće. Prosečan odnos je 100W/m².
Motor grejalice sa ventilatorom radi bez elementa za zagrevanje.
Ne, morate da se pridržavate mera bezbednosti za korišćenje grejalice u kupatilu. Potrebno je da proverite da li je aparat dizajniran za upotrebu u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje i kupatila. Pogledajte informacije sadržane u uputstvima za upotrebu.