ROWENTA AIR FORCE HQ7112

AIR FORCE HQ7112
Optimalna upotreba tokom cele godine

Air Force kombinuje grejalicu i ventilator u jednom snažnom aparatu, sa 2-in-1 Air Circulator tehnologijom, bez obzira na godišnje doba. Najmoćniija Rowenta grejalica i tihi ventilator izuzetnih performansi Rowente i njegove praktične karakteristike čine aparat savršenim pratiocem tokom cele godine.

Referenca : HQ7112F0

ProizvodPrednosti

Air Force 2 u 1 ventilator i grejalica: Optimalna upotreba tokom cele godine

Uživajte u savršenoj udobnosti tokom cele godine, uz grejalicu i ventilator Air Force 2 u 1, ujedno najsnažnijom Rowenta grejalicom izuzetnih performansi i sa niskim nivoom buke.

Zahvaljujući patentiranoj Air Circulator tehnologiji osigurava široku cirkulaciju vazduha u vašoj sobi, za brzo zagrevanje ili osveženje.

Ova snažna akcija visokih performansi radi bez prekida zahvaljujući podešavanju tihog rada koje je savršeno za upotrebu pri spavanju, učenju ili gledanju televizije.

U isto vreme, automatski način rada pruža potpunu udobnost, automatski podešava grejalicu ili ventilator prema vašim potrebama.

Ceo paket uključuje i karaktersitike funkcije tajmera i odloženog starta za upotrebu set-and-go i daljinsko upravljanje sa integrisanim držačem za jednostavnu kontrolu iz daljine.

Na kraju, eko način rada štedi do 50% energije * za dodatni mir.

Uz Air Force Hot & Cool, uživajte u optimalnoj udobnosti u bilo kojoj sezoni. * u odnosu na punu snagu / maksimalno podešavanje termostata.

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Vrsta 2 in 1 : heater + fan  
Boje BELA / SREBRNA  
Završna obrada SJAJ  
Visina 0.4  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Veličina prostorije >40 m2  
Timer / Auto-off    
   
Eco podešavanja    
Voltaža 220 - 240  V
Frekvencija 50  Hz
PERFORMANSE
Snaga 2600  W
Ventilator    
Idealna veličina prostorije (m2) 40-45m²  
SAFETY
Automatsko isključivanje    
Pilot svetlo    
IP 20  
UDOBNOST I JEDNOSTAVNA UPOTREBA
Dužina priključnog kabla 1.80  m
Mogućnost postavljanja na zid / montaža NO  
Termostat Electronical  
Ručka    
Daljinski upravljač    
Prostor za daljinski upravljač    
Ekran LED  
PREDNOST
Tajmer    
Odmrzavanje    
TIŠINA
Nivo buke min 45  dB(A)

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

U slučaju neuobičajenog pregrevanja, aktivira se zvučni alarm, uključuje se svetlosni signal i aparat se isključuje. Aparat će se ponovo uključiti čim bude ponovo postavljan u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cevi u toku zime, kada je termostat u opciji zamrzavanja, a temperatura u prostoriji oko 5°C, aparat će se automatski isključiti. Time će se temperatura u prostoriji održati na otprilike 7°C (pod uslovom da je snaga aparata u skladu sa veličinom prostora).
Veoma je važno ostaviti da se aparat ohladi pre namotavanja priključnog kabla. Kada ne koristite aparat, odložite ga na suvom mestu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Postavite sve tastere u položaj "Isključeno" i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja energije zavisi isključivo od snage grejača?
Odnos snage i površine prostorije zavisi od željene temperature, spoljašnje temperature i stepena izolacije kuće. Prosečan odnos je 100W/m².
Motor grejalice sa ventilatorom radi bez elementa za zagrevanje.
Ne, morate da se pridržavate mera bezbednosti za korišćenje grejalice u kupatilu. Potrebno je da proverite da li je aparat dizajniran za upotrebu u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje i kupatila. Pogledajte informacije sadržane u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.