O NAMA

O kompaniji Rowenta

Od 1909. godine, nemački brend Rowenta osvojio je najzahtevnije potrošače svojim proizvodima izuzetnog kvaliteta koji garantuju savršene rezultate.

Rowenta nudi široku paletu proizvoda koji kombinuju tehnološke performanse bez premca, prefinjen dizajn i veoma visok nivo jednostavnosti upotrebe.

Misija brenda je da osigura dobrobit svojim korisnicima u svakodnevnom životu zahvaljujući pametnim rešenjima za usisivače, pegle, parne stanice, fenove i depilatore. Uvek pionir, Rowenta je više od 10 godina radila na razvijanju ekološki-pametnih proizvoda. Veran svojim vrednostima, brend Rowenta je stupio u partnerstvo sa fondacijom WWF kako bi postavio ekološki dizajn na čelo svog procesa inovacija.

Inovatori

Svake godine, Groupe SEB lansira preko 250 novih proizvoda.

Ova stopa inovacija je omogućena zahvaljujući našim timovima za istraživanje i razvoj, ali i našem pristupu „otvorene inovacije“. Posetite našu veb-stranicu ako želite da se pridružite ovoj zajednici.

www.innovate-with-groupeseb.com

Groupe SEB

Istražite Groupe SEB, svetskog lidera u proizvodnji malih kućnih aparata.

Aktivna u skoro 150 zemalja, Groupe SEB je zauzela vodeće mesto na tržištima na svim kontinentima zahvaljujući svojoj širokoj i izuzetno raznovrsnoj paleti proizvoda i izvanrednom portfoliju.

www.groupeseb.com