ROWENTA x KARL LAGERFELD K/ PRO STYLIST FEN ZA KOSU CV888LF0

K/ PRO STYLIST FEN ZA KOSU CV888LF0
Profesionalno stilizovanje. 43%* više sjaja

Sa snažnim AC motorom snage 2200 W, Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist Fen za kosu omogućava brzo sušenje i efikasno stilizovanje, sa profesionalnim rezultatima svaki put.Rowenta Air-to-Care tehnologija emituje pozitivne i negativne jone koji obnavljaju prirodan balans vaše kose, dok naša ekskluzivna Keratin & Glow obloga omogućava zaglađenost i sjaj koji traje. Sa setom dodataka za raznovrsno stilizovanje, doživite kod kuće kvalitet kao iz salona, iz dana u dan.

Referenca : CV888LF0

*prosek u %, nezavisni laboratorijski test, u poređenju sa prirodnom kosom, Francuska 2021

Fen koji donosi izvanredan izgled kao iz salona, svaki dan  

Za sušenje kose kao iz salona ne treba vam ništa više od Rowenta x KARL LAGERFELD K/Pro Stylist Fena za kosu.

Snažan AC motor od 2200 W omogućava veoma brzo sušenje svaki put, dok Air-to-Care tehnologija uajendo sa našom ekskluzivnom Keratin & Glow oblogom za 43%* više sjaja.

Tri dodatka za stilizovanje vam donose sve što vam je potrebno da od kovrdžave dodjete do savršene kose – za izvanrednu i vitalnu kosu koja izgleda kao iz salona svaki dan.

Funkcije – poređenje

Rezultati
Potrebe kose Profesionalno sušenje  
Brzo sušenje    
Ergonomičnost/udobnost pri upotrebi
Tip motora Profesionalni AC motor  
Kompaktan    
Demontažna rešetka    
Kukica za kačenje    
Torbica    
Ostalo
Generator jona    
Upotreba
Uključeni dodaci 2 koncentratora + difuzer  
Udar hladnog vazduha    
Obloga rešetke Other  
Koncentrator 2  
Tip difuzera Standardni  
Difuzer    
Tehničke specifikacije
Voltage 220-240  V
Potrebe
Sušenje    
Feniranje    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.