ROWENTA INSTANT COMFORT COMPACT Grejalica SO2330F2

INSTANT COMFORT COMPACT Grejalica SO2330F2
Tiho i brzo zagrevanje 

Instant Comfort Compact brzo zagreva i štedi prostor u vašoj spavaćoj sobi ili dnevnom boravku. Podešavanje stepena buke obezbeđuje maksimalan komfor, a opcija ventilatora čini ovaj aparat praktičnim tokom cele godine.

Referenca : SO2330F2

ProizvodPrednosti

TIHA, KOMPAKTNA, SNAŽNA

Instant Comfort Compact brzo zagreva prostor u tišini.

ahvaljujući lako podesivim brzinama zagrevanja do 2400 W, njegova dva položaja grejanja omogućavaju vam da birate između podešavanja grejanja bez buke za produženu upotrebu - idealno dok čitate, gledate TV ili spavate - i maksimalno podešavanje za brže i veoma snažno zagrevanje.

Z Njegova funkcija hlađenja pretvara aparat u ventilator tokom toplog vremena, dok njegova kompaktna veličina i ručka za jednostavno prenošenje čine Instant Comfort Compact grejalicu posebno pogodnom za prenošenje ili odlaganje.

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Vrsta Classic fan  
n/d
Boje SIVA / CRNA  
n/d
Visina 0.27  m
n/d
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Veličina prostorije 35-40 m2  
n/d
Eco podešavanja    
n/d
Voltaža 220-230   
n/d
Frekvencija 50  Hz
n/d
PERFORMANSE
Snaga 2400  
n/d
Ventilator    
n/d
Idealna veličina prostorije (m2) 30  
n/d
SAFETY
Automatsko isključivanje    
n/d
Pilot svetlo    
n/d
IP 20  
n/d
UDOBNOST I JEDNOSTAVNA UPOTREBA
Dužina priključnog kabla 1.5  m
1,70  m
Termostat Mehanički  
n/d
Ručka    
   
Ekran NO  
NO  
PREDNOST
Odmrzavanje    
n/d
TIŠINA
Nivo buke min 44  dB(A)
n/d

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

U slučaju neuobičajenog pregrevanja, aktivira se zvučni alarm, uključuje se svetlosni signal i aparat se isključuje. Aparat će se ponovo uključiti čim bude ponovo postavljan u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cevi u toku zime, kada je termostat u opciji zamrzavanja, a temperatura u prostoriji oko 5°C, aparat će se automatski isključiti. Time će se temperatura u prostoriji održati na otprilike 7°C (pod uslovom da je snaga aparata u skladu sa veličinom prostora).
Veoma je važno ostaviti da se aparat ohladi pre namotavanja priključnog kabla. Kada ne koristite aparat, odložite ga na suvom mestu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Postavite sve tastere u položaj "Isključeno" i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja energije zavisi isključivo od snage grejača?
Odnos snage i površine prostorije zavisi od željene temperature, spoljašnje temperature i stepena izolacije kuće. Prosečan odnos je 100W/m².
Motor grejalice sa ventilatorom radi bez elementa za zagrevanje.
Ne, morate da se pridržavate mera bezbednosti za korišćenje grejalice u kupatilu. Potrebno je da proverite da li je aparat dizajniran za upotrebu u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje i kupatila. Pogledajte informacije sadržane u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.