ROWENTA PREMIUM CARE EXPRESS AIR BRUSH CF6230

PREMIUM CARE EXPRESS AIR BRUSH CF6230
Klinički dokazano da je sušenje i ispravljanje bez oštećenja

Rowenta Premium Care Express četka za kosu je 2-u-1 aparat koji vam omogućava sušenje i ispravljanje mokre kose pri jednom potezu, a 2D efikasnost sušenja vam pomaže da izgledate najbolje i uštedite do 50% vremena** sve kroz jednostavan i prirodan čin češljanja vaše kose. Otkrijte lagano ispravljanje dok češljate kosu.

Referenca : CF6230F0

* na poziciji 1

** u poređenju sa sušenjem kose fenom za kosu i ispravljanjem kose presom za kosu.

Vaše novo tajno oružje za savršeno oblikovanje u bilo kom trenutku Rowenta Premium Care Express četka za kosu je četka 2-u-1 koja omogućava do 50% brže sušenje ** i glatko i prirodno ispravljanje sa karakteristikama dizajniranim za održavanje vaše kose u potpunosti zdravom.

Uštedite vreme na jutarnjoj lepoti uz revoluciju sušenja i oblikovanja: pri prvom koraku četka suši i ispravlja mokru kosu za zapanjujući stil bez napora.

Grejne čekinje proizvode nežno, bezbrižno oblikovanje, a Thermocontrol tehnologija osigurava konstantnu temperaturu koja je bezbedna za kosu.

Obloga od kašmir-keratina i arganovog ulja u kombinaciji sa jonskim generatorom donosi sjaj, glatkoću i zaštitu kose.

Uz razne vrhunske karakteristike u jednom paketu koji je jednostavan za upotrebu - uključujući 360 ° slobodu kretanja, putnu torbicu i još mnogo toga - otkrijte revoluciju sa četkom - fenom za savršeno sušenje i prirodno ispravljanje u jednom potezu.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Podešavanje temperature 3  
Funkcije Sušenje i feniranje  
Ergonomičan i štiti kosu
Efikasan na niskoj temperaturi Not Applicable  
Podešavanja temperature zavisno od vrste kose    
Hladan vrh Not Applicable  
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Demontažna rešetka    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240   
360° kabl    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.