ROWENTA HOT AIR BRUSH CF7817+19

HOT AIR BRUSH CF7817+19
Savršeno sušenje, glamurozne frizure po želji

JEDNOSTAVNO SUŠENJE, FRIZURE PO ŽELJI

Rowenta četka za sušenje i oblikovanje je jednostavan aparat za stiliziovanje kose koja osigurava raznovrsne frizure zahvaljujući 3 dodatka, sa keramičkom oblogom za zaštitu. Snaga od 1200W osigurava brze rezultate sušenja, sa 2 podešavanja temperature i funkcijom udara hladnog vazduha.

Referenca : CF7819F0

SAVRŠEN SJAJ I STILIZOVANJE PO ŽELJI

Pružajući širok spektar savršeno prilagođenih stilova i brzih rezultata, Rowenta četka za sušenje i stilizovanje kose predstavlja potpun paket u jednom jednostavnom aparatu.

Keramička obloga osigurava zaštitu za kosu. Tri dodatka i razna podešavanja omogućavaju vam da prilagodite proces stilizovanja kako biste postigli savršen izgled za bilo koji tip kose.

Snaga od 1200W daje brze i efikasne rezultate.

Zahvaljujući različitim podešavanjima za oblikovanje frizure po želji i završno stilizovanje zahvaljujući hladnom udaru vazduha za frizure sa dugotrajnim rezultatima, Rowenta omogućava savršen predivan izgled i zaštitu kose.

Funkcije – poređenje

Podešavanje Brzine / Temperature 2  
Udar hladnog vazduha    
Obloga Keramička  
Funkcije Sušenje i feniranje  
Vrsta čekinja Sintetička  
Funkcija otpuštanja lokni Not Applicable  
Prečnik cevi 38  mm
Multi prečnik Not Applicable  
Podesivo vreme za lokne NE  
Dodatak 1: Četka prečnika 38 mm  
Dodatak 2: Četka za ispravljanje kose  
Dodatak 3: Koncentrator  
Kukica za kačenje    
Voltaža 220-240  V
360° kabl    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Najbolje ih je menjati kada je aparat hladan, kako bi se izbegla opasnost od opekotina. Pritisnite "jezičke" na bočnim stranicama ploča i izvucite ih. Prilikom vraćanja ploča, gurnite ih do kraja i pre upotrebe proverite da li su čvrsto postavljene na svoje mesto.
Prilikom namotavanja pramena kose na zagrejani deo aparata, pazite da to radite na istom delu aparata, a ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom, pridržavajte hladni deo aparata.
Uvijač stajlera se pri upotrebi jako zagreje i morate paziti da ne dođe u kontakt sa kožom. Takođe, pazite da strujni kabl ne dođe u kontakt sa vrućim delovima aparata.
Kada izaberete željenu postavku, morate da sačekate 1 do 2 minuta da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četke velikog prečnika za opšte stilizovanje i četke malog prečnika za završetke (pravljenje izraženijih uvojaka, uvijenih ka spolja ili ka unutra).
Kosa mora da bude čista, razmršena i suva da bi se sprečilo oštećenje.
Uvek prethodno isključite aparat iz struje i ostavite da se ohladi. Kada se potpuno ohladi obrišite uvijač vlažnom krpom. Ne dozvolite da voda ili bilo koja druga tečnost prodre u ručku aparata.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Ne. Nemojte nanositi hemijske proizvode za negu i oblikovanje kose dok koristite aparat, već ih nanesite nakon što se kosa u potpunosti ohladi i kada se aparat više ne koristi. Aparat nemojte koristiti na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Kosu pri korenu postavite između ploča i čvrsto ih zatvorite. Lagano klizite presom niz pramen, sve do vrhova, i na taj način ćete dobiti savršeno ravnu glatku kosu.
Da. Namotajte kosu oko aparata i čekajte oko 20 sekundi pre nego što je pustite. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na celoj kosi. Kada se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će time dobiti prirodniji talasasti izgled.
Preporučujemo vam da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.