ROWENTA HOT AIR BRUSH CF7817+19

HOT AIR BRUSH CF7817+19
Savršeno sušenje, glamurozne frizure po želji

JEDNOSTAVNO SUŠENJE, FRIZURE PO ŽELJI

Rowenta četka za sušenje i oblikovanje je jednostavan aparat za stiliziovanje kose koja osigurava raznovrsne frizure zahvaljujući 3 dodatka, sa keramičkom oblogom za zaštitu. Snaga od 1200W osigurava brze rezultate sušenja, sa 2 podešavanja temperature i funkcijom udara hladnog vazduha.

Referenca : CF7819F0

SAVRŠEN SJAJ I STILIZOVANJE PO ŽELJI

Pružajući širok spektar savršeno prilagođenih stilova i brzih rezultata, Rowenta četka za sušenje i stilizovanje kose predstavlja potpun paket u jednom jednostavnom aparatu.

Keramička obloga osigurava zaštitu za kosu. Tri dodatka i razna podešavanja omogućavaju vam da prilagodite proces stilizovanja kako biste postigli savršen izgled za bilo koji tip kose.

Snaga od 1200W daje brze i efikasne rezultate.

Zahvaljujući različitim podešavanjima za oblikovanje frizure po želji i završno stilizovanje zahvaljujući hladnom udaru vazduha za frizure sa dugotrajnim rezultatima, Rowenta omogućava savršen predivan izgled i zaštitu kose.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Podešavanje Brzine / Temperature 2  
Udar hladnog vazduha    
Obloga Keramička  
Funkcije Sušenje i feniranje  
Vrsta čekinja Sintetička  
Funkcija otpuštanja lokni Not Applicable  
Prečnik cevi 38  mm
Multi prečnik Not Applicable  
Podesivo vreme za lokne NE  
Dodatak 1: Četka prečnika 38 mm  
Dodatak 2: Četka za ispravljanje kose  
Dodatak 3: Koncentrator  
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240   
360° kabl    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.