ROWENTA Rowenta Urban Cool Tower ventilator VU6720F0

Rowenta Urban Cool Tower ventilator VU6720F0
Veoma snažno hlađenje, veoma tanak dizajn

Urban Cool ventilator donosi optimalnu svežinu svojim veoma tankim dizajnom, koji se savršeno uklapa u dekor i jednostavan je za odlaganje. Sa tri brzine i mogućnošću odabira između fokusiranog i oscilujućeg protoka vazduha, savršeno se prilagođava svim situacijama.

Referenca : VU6720F0

Urban Cool tower fan: Powerful cooling, ultra-slim design

Urban Cool ventilator: Veoma snažno hlađenje, veoma tanak dizajn  

Urban Cool kombinuje tanak dizajn koji je jednostavan za upotrebu sa snažnim protokom vazduha, i donosi optimalnu svežinu.

Jednostavan za postavljanje ili odlaganje, bez kompromisa u performansama, obezbeđuje tihu difuziju vazduha kroz prostoriju.

Odaberite između tri različite brzine i između fokusiranog i oscilijućeg protoka vazduha, za personalizovan osećaj svežine prilagođen svakoj situaciji.

Funkcije – poređenje

COMFORT IN USE
Dužina priključnog kabla 1.8  m
Kontrolna tabla Mehanička  
Broj podešavanja 3  
Ručka    
Ekran NO  
QUIETNESS
Min nivo buke 46  dB(A)
Max nivo buke 61  dB(A)
SAFETY
IP 20  
TECHNICAL CHARACTERISTICS
Frekvencija 50  Hz
Snaga 40  W
Boje WHITE  
Number of settings 3 speeds  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Uvek proverite stanje aparata, utičnicu i kabl za napajanje. Udaljite aparat na 50 cm od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Ne dodirujte aparat mokrim šakama. Pre upotrebe, postarajte se da je aparat postavljen na stabilnu i čvrstu površinu i da je u pravilnom položaju za rukovanje (u uspravnom položaju na osnovi).
Uvek ga isključite i izvucite kabl iz utičnice pre pomeranja.
Aparat mora da je na barem 50 cm udaljenosti od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Imajte u vidu da postoje horizontalne i vertikalne verzije, od kojih se većina može podešavati, tako da možete odabrati ventilator u zavisnosti od dostupnog prostora i enterijera.
Da, sistem je osmišljen tako da može da prihvati bilo koju tabletu insekticida.
Važno je da isključite ventilator iz napajanja pre nego što počnete da ga čistite. Kućište aparata možete očistiti blago nakvašenom krpom. Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Da biste očistili prednju mrežicu, koristite usisivač. Nikada ne koristite abrazivna sredstva koja mogu narušiti izgled aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kada je ova funkcija uključena, ventilator automatski osciluje s leva na desno i obrnuto i tako distribuira vazduh u čitavoj sobi. Ako korisnik zahteva koncentrisan tok vazduha na jednom mestu, treba isključiti ovu funkciju.
Ovaj sistem koristi kretanje vazduha kako bi istovremeno distribuirao insekticid protiv komaraca.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.