ROWENTA Rowenta Turbo Silence Extreme + stoni ventilator VU2730F0

Rowenta Turbo Silence Extreme + stoni ventilator VU2730F0
Snažan, a nečujan!

Uživajte u izvanrednom osveženju u tišini sa Rowenta Turbo Silence Extreme + stonom ventilatoru. Idealan za upotrebu koja ne ometa tokom spavanja, gledanja televizije, obavljanja posla ili učenja. Ovaj snažni ventilator visokih performansi sa daljinskim upravljačem je najsnažniji i najtiši model ikada dizajniran u Rowenti!*

 

Referenca : VU2730F0

*Among Rowenta table fans. **The rate may vary +/- 10% depending on the model.

Turbo Silence Extreme+ Fan: Power you can't hear!

Turbo Silence Extreme+ ventilator: Nečujna snaga!

Turbo Silence Extreme+ Rowenta stoni ventilator kombinuje izuzetnu snagu i potpunu tišinu.

Najsnažniji i najtiši ventilator koji je ikada dizajniran u Rowenti* radi na 38dBA pri minimalnoj brzini i pruža visoke performanse osveženja sa protokom do 45m3/min pri maksimalnoj brzini.

Ovaj ventilator nudi personalizovano osveženje sa 4 različite brzine, uključujući Tihi noćni režim rada i Turbo boost režim. Kao dodatak, tu su i izvanredna difuzija vazduha i atraktivan dizajn.

*U poređenju sa Rowenta stonim ventilatorima

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Tip Klasičan  
Model Stoni  
Prečnik 30  cm
Prečnik (inči) 12  
Broj svetala 2  
PERFORMANSE PROTOKA VAZDUHA
Turbo boost funkcija    
Automatska oscilacija    
Orijentacija    
Broj oštrica 5  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Dužina priključnog kabla 1.5  m
Kontrolna tabla Mehanička  
Broj podešavanja 4  
Vrsta utičnice EVROPA  
NIVO BUKE
Pozicija za noć    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Uvek proverite stanje aparata, utičnicu i kabl za napajanje. Udaljite aparat na 50 cm od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Ne dodirujte aparat mokrim šakama. Pre upotrebe, postarajte se da je aparat postavljen na stabilnu i čvrstu površinu i da je u pravilnom položaju za rukovanje (u uspravnom položaju na osnovi).
Uvek ga isključite i izvucite kabl iz utičnice pre pomeranja.
Aparat mora da je na barem 50 cm udaljenosti od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Imajte u vidu da postoje horizontalne i vertikalne verzije, od kojih se većina može podešavati, tako da možete odabrati ventilator u zavisnosti od dostupnog prostora i enterijera.
Da, sistem je osmišljen tako da može da prihvati bilo koju tabletu insekticida.
Važno je da isključite ventilator iz napajanja pre nego što počnete da ga čistite. Kućište aparata možete očistiti blago nakvašenom krpom. Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Da biste očistili prednju mrežicu, koristite usisivač. Nikada ne koristite abrazivna sredstva koja mogu narušiti izgled aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kada je ova funkcija uključena, ventilator automatski osciluje s leva na desno i obrnuto i tako distribuira vazduh u čitavoj sobi. Ako korisnik zahteva koncentrisan tok vazduha na jednom mestu, treba isključiti ovu funkciju.
Ovaj sistem koristi kretanje vazduha kako bi istovremeno distribuirao insekticid protiv komaraca.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.