ROWENTA Mosquito Protect VU4210F0

Mosquito Protect VU4210F0
NENADMAŠAN VENTILATOR SA FUNKCIJOM PROTIV KOMARACA

Ultimate Protect podni ventilator: rashlađivanje sa funkcijom protiv komaraca

Ultimate Protect je neprikosnoven ventilator sa funkcijom protiv komaraca. Ekskluzivna funkcija osigurava odličnu zaštitu od komaraca pa samim tim ventilator u kombinaciji sa funkcijom protiv komaraca optimizuje efikasnost. Uživajte u rashlađenoj prostoriji u kojoj nema komaraca!

Referenca : VU4210F0

ProizvodPrednosti

Ultimate Protect ventilator: izuzetna efikasnost uklanjanja komaraca

Upotrebom Ultimate Protect ventilatora, rashladite prostoriju i uklonite komarce.

Zahvaljujući smart kombinaciji rashlađivanja vazduha i tečnosti koja odbija komarce, Ultimate Protect podni ventilator obezbeđuje veću zaštitu od komaraca optimizovanom difuzijom vazduha po celoj sobi.

Ventilator je kompatibilan sa većinom bočica za odbijanje komaraca koje se mogu naći na tržištu a pritom tečnost je dugotrajna i može trajati nedeljama u zavisnosti od upotrebe.

U isto vreme, proizvodi se snažan protok vazduha uz pomoć 3 podešavanja brzine i automatskom oscilacijom koja nudi prijatno rashlađivanje prostorije.

Uz sve ovo, ventilator ima teleskopsku cev kojoj veoma lako možete podesiti visinu i takođe ima rešetku, zaštitu za decu, kako biste bili bezbedni.

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Tip Klasičan  
Model Podni  
Prečnik 40  cm
Prečnik (inči) 16  
Maksimalna visina 1,45  
Minimalna visina 1,15  
PERFORMANSE PROTOKA VAZDUHA
Max protok vazduha (m3/min) 55  
Min protok vazduha (m3/min) 40  
Automatska oscilacija    
Orijentacija    
Broj oštrica 3  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Dužina priključnog kabla 1,5  
Kontrolna tabla Mehanička  
Broj podešavanja 3  
Ručka    
Ekran NO  
NIVO BUKE
Min nivo buke 54  
Max nivo buke 60  dB(A)
OSTALE KARAKTERISTIKE
Ostalo TEČNOST PROTIV KOMARACA  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Uvek proverite stanje aparata, utičnicu i kabl za napajanje. Udaljite aparat na 50 cm od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Ne dodirujte aparat mokrim šakama. Pre upotrebe, postarajte se da je aparat postavljen na stabilnu i čvrstu površinu i da je u pravilnom položaju za rukovanje (u uspravnom položaju na osnovi).
Uvek ga isključite i izvucite kabl iz utičnice pre pomeranja.
Aparat mora da je na barem 50 cm udaljenosti od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Imajte u vidu da postoje horizontalne i vertikalne verzije, od kojih se većina može podešavati, tako da možete odabrati ventilator u zavisnosti od dostupnog prostora i enterijera.
Da, sistem je osmišljen tako da može da prihvati bilo koju tabletu insekticida.
Važno je da isključite ventilator iz napajanja pre nego što počnete da ga čistite. Kućište aparata možete očistiti blago nakvašenom krpom. Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Da biste očistili prednju mrežicu, koristite usisivač. Nikada ne koristite abrazivna sredstva koja mogu narušiti izgled aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kada je ova funkcija uključena, ventilator automatski osciluje s leva na desno i obrnuto i tako distribuira vazduh u čitavoj sobi. Ako korisnik zahteva koncentrisan tok vazduha na jednom mestu, treba isključiti ovu funkciju.
Ovaj sistem koristi kretanje vazduha kako bi istovremeno distribuirao insekticid protiv komaraca.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.