ROWENTA ESSENTIAL + STAND VU4440

ESSENTIAL + STAND VU4440
Snažno i tiho hlađenje 

Uz Rowenta Essential + podnostojeći ventilator, uživajte u snažnom i tihom osveženju.  Sa visokim performansama, tihim radom, tri brzine i nizom praktičnih karakteristika, ovaj ventilator je ključan dodatak vašem domu u vrelim mesecima. 

Referenca : VU4440F0

*The rate may vary +/- 10% depending on the products

Essential+ ventilator: Snažno i tiho hlađenje

Uživajte u snažnom efektu hlađenja u miru i tišini, sa Essential + ventilatorom sa daljinskim upravljačem iz Rowente.

Osveženje visokih performansi (do 55 m3/min) čak i u jako toplim uslovima zahvaljujući moćnom i izdržljivom motoru koji osigurava dugotrajan rad.

Istovremeno, niža brzina omogućava tiho osveženje - savršeno tokom odmora, gledanja televizije ili rada.

Opremljen sa tri brzine za personalizovano osveženje, izuzetno kompaktan i jednostavan za pomeranje i odlaganje kada ga ne koristite.

Tu su i praktične karakteristike, uključujući automatsko oscilovanje i orjentaciju, kao i podesivu visinu ventilatora. Sa Essential +, suštinsko osveženje dolazi kući!

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Tip Klasičan  
Model Podni  
Prečnik 40  cm
Prečnik (inči) 16  
Maksimalna visina 1,3  m
Minimalna visina 1,1  m
PERFORMANSE PROTOKA VAZDUHA
Automatska oscilacija    
Orijentacija    
Broj oštrica 3  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Dužina priključnog kabla 1.8  m
Kontrolna tabla Elektronska  
Broj podešavanja 3  
Daljinski upravljač    
Tajmer    
Tajmer 8  h
Ekran LED  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Uvek proverite stanje aparata, utičnicu i kabl za napajanje. Udaljite aparat na 50 cm od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Ne dodirujte aparat mokrim šakama. Pre upotrebe, postarajte se da je aparat postavljen na stabilnu i čvrstu površinu i da je u pravilnom položaju za rukovanje (u uspravnom položaju na osnovi).
Uvek ga isključite i izvucite kabl iz utičnice pre pomeranja.
Aparat mora da je na barem 50 cm udaljenosti od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Imajte u vidu da postoje horizontalne i vertikalne verzije, od kojih se većina može podešavati, tako da možete odabrati ventilator u zavisnosti od dostupnog prostora i enterijera.
Da, sistem je osmišljen tako da može da prihvati bilo koju tabletu insekticida.
Važno je da isključite ventilator iz napajanja pre nego što počnete da ga čistite. Kućište aparata možete očistiti blago nakvašenom krpom. Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Da biste očistili prednju mrežicu, koristite usisivač. Nikada ne koristite abrazivna sredstva koja mogu narušiti izgled aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kada je ova funkcija uključena, ventilator automatski osciluje s leva na desno i obrnuto i tako distribuira vazduh u čitavoj sobi. Ako korisnik zahteva koncentrisan tok vazduha na jednom mestu, treba isključiti ovu funkciju.
Ovaj sistem koristi kretanje vazduha kako bi istovremeno distribuirao insekticid protiv komaraca.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.