ROWENTA ESSENTIAL + STAND VU4420

ESSENTIAL + STAND VU4420
Nenadmašan u borbi protiv komaraca

Borite se protiv visokih temperatura i dosadnih komaraca istovremeno, zahvaljujući Essential + Antimosquito podnostojećem Rowenta ventilatoru. Snažno osveženje – do 55m3/min pri maksimalnoj brzini*, i snažna zaštita od komaraca – i do 2 puta efikasnija od klasične tečnosti protiv komaraca bez ventilatora (eksterna testiranja obavljena u avgustu 2016). Uživajte u efektima rashlađivanja bez komaraca!

Referenca : VU4420F0

*External tests conducted in August 2016

Unbeatable against mosquitoes

ProizvodPrednosti

Essential + Antimosquito podnostojeći ventilator: nenadmašan u borbi protiv komaraca

Sa Essential + Antimosquito ventilatorom iz Rowente, rashladite se i uklonite komarce.

Zahvaljujući pametnoj kombinaciji hladnog vazduha i tečnosti protiv komaraca, Essential + Antimosquito podnostojeći ventilator obezbeđuje veću zaštitu od komaraca sa optimizovanom difuzijom po celoj prostoriji.

Ventilator je kompatibilan sa većinom bočica tečnosti za odbijanje komaraca koje se mogu naći na tržištu a pritom tečnost je dugotrajna i može trajati nedeljama u zavisnosti od upotrebe (bočica može trajati do 60 noći uz upotrebu od 8h na max poziciji, interni testovi obavljeni sa standardnim bočicama sa tečnošću protiv komaraca koje traju do 45 noći ukoliko su uključene u strujnu utičnicu).

Istovremeno, snažan protok vazduha (do 55m3/min na max poziciji*), tri podesive temperature i automaska oscilacija omogućavaju prijatno hlađenje.

Tu je i teleskopska drška koja omogućava jednostavno podešavanje visine ventilatora i dugačak kabl koji omogućava jednostavno pomeranje.

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Tip Klasičan  
Model Podni  
Prečnik 40  cm
Prečnik (inči) 16  
Maksimalna visina 1.3  m
PERFORMANSE PROTOKA VAZDUHA
Max protok vazduha (m3/min) 55  
Orijentacija    
Broj sečiva 3  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Dužina priključnog kabla 1.8  m
Kontrolna tabla Mehanička  
Broj podešavanja 3  
Ekran No  
NIVO BUKE
Min nivo buke 54  dB(A)

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Uvek proverite stanje aparata, utičnicu i kabl za napajanje. Udaljite aparat na 50 cm od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Ne dodirujte aparat mokrim šakama. Pre upotrebe, postarajte se da je aparat postavljen na stabilnu i čvrstu površinu i da je u pravilnom položaju za rukovanje (u uspravnom položaju na osnovi).
Uvek ga isključite i izvucite kabl iz utičnice pre pomeranja.
Aparat mora da je na barem 50 cm udaljenosti od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Imajte u vidu da postoje horizontalne i vertikalne verzije, od kojih se većina može podešavati, tako da možete odabrati ventilator u zavisnosti od dostupnog prostora i enterijera.
Da, sistem je osmišljen tako da može da prihvati bilo koju tabletu insekticida.
Važno je da isključite ventilator iz napajanja pre nego što počnete da ga čistite. Kućište aparata možete očistiti blago nakvašenom krpom. Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Da biste očistili prednju mrežicu, koristite usisivač. Nikada ne koristite abrazivna sredstva koja mogu narušiti izgled aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kada je ova funkcija uključena, ventilator automatski osciluje s leva na desno i obrnuto i tako distribuira vazduh u čitavoj sobi. Ako korisnik zahteva koncentrisan tok vazduha na jednom mestu, treba isključiti ovu funkciju.
Ovaj sistem koristi kretanje vazduha kako bi istovremeno distribuirao insekticid protiv komaraca.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.