ROWENTA ESSENTIAL+ DESK VU2310

ESSENTIAL+ DESK VU2310
Snažno i tiho hlađenje 

Uz Rowenta Essential + stoni ventilator, uživajte u snažnom i tihom osveženju.  Sa dobrim performansama, tihim radom, dve brzine i nizom praktičnih karakteristika, ovaj ventilator je ključan dodatak vašem domu u vrelim mesecima. 

Referenca : VU2310F0

*The rate may vary +/- 10% depending on the products

*Airflow can vary +/- 10% depending on the products.

Essential+ ventilator: Snažno i tiho hlađenje

Uživajte u snažnom efektu hlađenja u miru i tišini, sa Essential + ventilatorom iz Rowente.

Osveženje visokih performansi (do 18 m3/min) čak i u jako toplim uslovima zahvaljujući moćnom i izdržljivom motoru koji osigurava dugotrajan rad. Istovremeno, niža brzina omogućava tiho osveženje - savršeno tokom spavanja, gledanja televizije ili rada.

Opremljen sa dve brzine za personalizovano osveženje, izuzetno kompaktan i jednostavan za pomeranje i odlaganje kada ga ne koristite.

Tu su i praktične karakteristike, uključujući automatsko oscilovanje i orjentaciju.

Sa Essential +, suštinsko osveženje dolazi kući!

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Tip Klasičan  
Model Stoni  
Prečnik 25  cm
Prečnik (inči) 10  
PERFORMANSE PROTOKA VAZDUHA
Automatska oscilacija    
Orijentacija    
Broj oštrica 3  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kontrolna tabla Mehanička  
Broj podešavanja 2  
Ekran No  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Uvek proverite stanje aparata, utičnicu i kabl za napajanje. Udaljite aparat na 50 cm od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Ne dodirujte aparat mokrim šakama. Pre upotrebe, postarajte se da je aparat postavljen na stabilnu i čvrstu površinu i da je u pravilnom položaju za rukovanje (u uspravnom položaju na osnovi).
Uvek ga isključite i izvucite kabl iz utičnice pre pomeranja.
Aparat mora da je na barem 50 cm udaljenosti od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Imajte u vidu da postoje horizontalne i vertikalne verzije, od kojih se većina može podešavati, tako da možete odabrati ventilator u zavisnosti od dostupnog prostora i enterijera.
Da, sistem je osmišljen tako da može da prihvati bilo koju tabletu insekticida.
Važno je da isključite ventilator iz napajanja pre nego što počnete da ga čistite. Kućište aparata možete očistiti blago nakvašenom krpom. Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Da biste očistili prednju mrežicu, koristite usisivač. Nikada ne koristite abrazivna sredstva koja mogu narušiti izgled aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kada je ova funkcija uključena, ventilator automatski osciluje s leva na desno i obrnuto i tako distribuira vazduh u čitavoj sobi. Ako korisnik zahteva koncentrisan tok vazduha na jednom mestu, treba isključiti ovu funkciju.
Ovaj sistem koristi kretanje vazduha kako bi istovremeno distribuirao insekticid protiv komaraca.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.