ROWENTA Vectissimo CO3035

Vectissimo CO3035
Izuzetno snažna i podesiva konvektorska  grejalica

Snažna Vectissimo konvektorska grejalica omogućava efikasno grejanje za prostorije srednje veličine. Sa podešavanjima i termostatom za regulisanje sobne temperature osigurava difuziju toplog vazduha za konstantno udobnu kućnu atmosferu.

Referenca : CO3035F1

SNAŽNA, GREJALICA SA PODEŠAVANJIMA

Vectissimo konvektorska grejalica osigurava željenu temperaturu svakog trenutka.

Njena 2 podešavanja snage od 1200W i 2400W mogu se prilagoditi za dužu upotrebu ili za ekstremnije, brže nalete toplote.

Istovremeno, njena velika rešetka osigurava snažnu difuziju vazduha za osetnu senzaciju topline, dok mehanički termostat sa zaštitom od zamrzavanja možete koristiti za regulisanje temperature sobe.

Zahvaljujući ergonomskoj ručki za prenošenje, Vectissimo je jednosatvan za prenošenje i odlaganje.

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Vrsta Konvektor  
Boje CRNA  
Visina 0,43  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Frequency of use Occasional  
Room coverage 20-25 m2  
Voltaža 220-230   
Frekvencija 50  Hz
PERFORMANSE
Snaga 2200  
Idealna veličina prostorije (m2) 30  
Automatsko isključivanje    
IP 20  
UDOBNOST I JEDNOSTAVNA UPOTREBA
Dužina priključnog kabla 1,20  m
Termostat Mehanički  
Ručka    
TIŠINA
Nivo buke min 49  dB(A)

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

U slučaju neuobičajenog pregrevanja, aktivira se zvučni alarm, uključuje se svetlosni signal i aparat se isključuje. Aparat će se ponovo uključiti čim bude ponovo postavljan u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cevi u toku zime, kada je termostat u opciji zamrzavanja, a temperatura u prostoriji oko 5°C, aparat će se automatski isključiti. Time će se temperatura u prostoriji održati na otprilike 7°C (pod uslovom da je snaga aparata u skladu sa veličinom prostora).
Veoma je važno ostaviti da se aparat ohladi pre namotavanja priključnog kabla. Kada ne koristite aparat, odložite ga na suvom mestu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Postavite sve tastere u položaj "Isključeno" i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja energije zavisi isključivo od snage grejača?
Odnos snage i površine prostorije zavisi od željene temperature, spoljašnje temperature i stepena izolacije kuće. Prosečan odnos je 100W/m².
Motor grejalice sa ventilatorom radi bez elementa za zagrevanje.
Ne, morate da se pridržavate mera bezbednosti za korišćenje grejalice u kupatilu. Potrebno je da proverite da li je aparat dizajniran za upotrebu u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje i kupatila. Pogledajte informacije sadržane u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.