ROWENTA COMPACT POWER SO2210

COMPACT POWER SO2210
SNAŽNA I KOMPAKTNA GREJALICA

Compact Power je kompaktna, ali snažna grejalica koja zagreva prostorije oko sebe, dok štedi prostor u vašoj spavaćoj sobi, dnevnom boravku ili ormaru. Dva podešavanja grejanja pružaju maksimalnu praktičnost, a opcija ventilatora čini je praktičnim aparatom tokom čitave godine.

Referenca : SO2210F0

ProizvodPrednosti

SNAGA U KOMPAKTNOM FORMATU

Kompaktna snaga obezbeđuje bezbednu, moćnu toplotu bez napora zahvaljujući kompaktnoj veličini (čak je dodatno smanjena za 15% u odnosu na prethodni model).

Sa lako podesivom brzinom zagrevanja do 2000 W, njegova dva položaja grejanja omogućavaju vam da prebacite između minimalnog podešavanja za dugotrajniju upotrebu i maksimalnog podešavanja za brzo i veoma snažno zagrevanje.

Za optimalnu udobnost, ugrađeni termostat reguliše sobnu temperaturu kako vi ne biste morali.

Dizajniran za upotrebu tokom čitave godine i ima funkcija ventilatora za upotrebu tokom toplijih perioda, dok njegova kompaktna veličina i ručka čine Compact Power posebno pogodnim za prenošenje ili odlaganje.

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Vrsta Classic fan  
Boje Tamno siva/Crna  
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Room coverage 10-20 m2  
Voltaža 220   
Frekvencija 50  Hz
PERFORMANSE
Snaga 2000  
Ventilator    
Idealna veličina prostorije (m2) 25  
Pilot svetlo    
IP 20  
UDOBNOST I JEDNOSTAVNA UPOTREBA
Dužina priključnog kabla 1.4  m
Mogućnost postavljanja na zid / montaža NO  
Termostat Mehanički  
Ručka    
Ekran NO  
PREDNOST
Odmrzavanje    
TIŠINA
Nivo buke min 59  dB(A)

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

U slučaju neuobičajenog pregrevanja, aktivira se zvučni alarm, uključuje se svetlosni signal i aparat se isključuje. Aparat će se ponovo uključiti čim bude ponovo postavljan u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cevi u toku zime, kada je termostat u opciji zamrzavanja, a temperatura u prostoriji oko 5°C, aparat će se automatski isključiti. Time će se temperatura u prostoriji održati na otprilike 7°C (pod uslovom da je snaga aparata u skladu sa veličinom prostora).
Veoma je važno ostaviti da se aparat ohladi pre namotavanja priključnog kabla. Kada ne koristite aparat, odložite ga na suvom mestu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Postavite sve tastere u položaj "Isključeno" i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja energije zavisi isključivo od snage grejača?
Odnos snage i površine prostorije zavisi od željene temperature, spoljašnje temperature i stepena izolacije kuće. Prosečan odnos je 100W/m².
Motor grejalice sa ventilatorom radi bez elementa za zagrevanje.
Ne, morate da se pridržavate mera bezbednosti za korišćenje grejalice u kupatilu. Potrebno je da proverite da li je aparat dizajniran za upotrebu u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje i kupatila. Pogledajte informacije sadržane u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.