ROWENTA AIR FORCE INTENSE 2-IN-1 HQ7152

AIR FORCE INTENSE 2-IN-1 HQ7152
Najsnažniji ventilator i grejalica*

Air Force Intense je i ventilator i grejalica u jednom moćnom aparatu, za optimalan komfor bez obzira na godišnje doba. Najsnažniji ventilator i grejalica iz Rowente kombinuje odlične performanse zahvaljujući 2u1 Air Circulator tehnologiji kao i praktičnim karaktersitikama koje štede energiju i čine ga vašim savršenim prijateljem tokom cele godine. 

Referenca : HQ7152F0

*u Rowentinom 2-u-1 asortimanu, pri maksimalnoj brzini 

Powerful 2-in-1 fan and heater

ProizvodPrednosti

Air Force Intense: Snažan 2-in-1 ventilator i grejalica

Uživajte u savršenoj udobnosti tokom cele godine, sa Air Force Intense 2-u-1 najsnažnijim ventilatorom i grejalicom*.

Uz patentiranu tehnologiju Air Circulator, sa režimom tihog ventilatora i podešavanjima oscilovanja, obezbeđuje veliku cirkulaciju vazduha i optimalno usmeren protok vazduha, za brzo zagrevanje ili rashlađivanje.

Dodatno, Eco režim štedi i do 50% energije u poređenju sa radom na maksimalnom podešavanju, dok automatski režim bira grejalicu ili ventilator prema vašim potrebama - za idealan nivo udobnosti.

Praktične karakteristike uključuju funkciju tajmera i odloženog starta, kao i daljinsko upravljanje, za jednostavnu kontrolu.

Uz Air Force Intense, uživajte u udobnosti bez obzira na godišnje doba!   

 

 

 

 

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Vrsta 2 in 1 : heater + fan  
Boje Bela/Srebrna  
Završna obrada GLOSSY/SATINY  
Visina 0.6  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Veličina prostorije >40 m2  
Timer / Auto-off    
   
Eco podešavanja    
Voltaža 220-240   
Frekvencija 50  Hz
PERFORMANSE
Snaga 2600  W
Oscilacija    
Ventilator    
Idealna veličina prostorije (m2) 40-45  
SAFETY
Automatsko isključivanje    
Pilot svetlo    
IP 20  
UDOBNOST I JEDNOSTAVNA UPOTREBA
Dužina priključnog kabla 1.85  m
Termostat Electronical  
Ručka    
Daljinski upravljač    
Prostor za daljinski upravljač    
Ekran LED  
PREDNOST
Tajmer    
Odmrzavanje    
TIŠINA
Nivo buke min 43  dB(A)
Legal notices
Regulation (EU) 2015/1188 : Ecodesign Regulation This product is only suitable for well insulated spaces or occasional use.  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

U slučaju neuobičajenog pregrevanja, aktivira se zvučni alarm, uključuje se svetlosni signal i aparat se isključuje. Aparat će se ponovo uključiti čim bude ponovo postavljan u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cevi u toku zime, kada je termostat u opciji zamrzavanja, a temperatura u prostoriji oko 5°C, aparat će se automatski isključiti. Time će se temperatura u prostoriji održati na otprilike 7°C (pod uslovom da je snaga aparata u skladu sa veličinom prostora).
Veoma je važno ostaviti da se aparat ohladi pre namotavanja priključnog kabla. Kada ne koristite aparat, odložite ga na suvom mestu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Postavite sve tastere u položaj "Isključeno" i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja energije zavisi isključivo od snage grejača?
Odnos snage i površine prostorije zavisi od željene temperature, spoljašnje temperature i stepena izolacije kuće. Prosečan odnos je 100W/m².
Motor grejalice sa ventilatorom radi bez elementa za zagrevanje.
Ne, morate da se pridržavate mera bezbednosti za korišćenje grejalice u kupatilu. Potrebno je da proverite da li je aparat dizajniran za upotrebu u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje i kupatila. Pogledajte informacije sadržane u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.