ROWENTA FOR ELITE Multistyler CF4132

Multistyler CF4132
Izgledajte dugačije svakoga dana

Rowenta for Elite Unlimited Looks set za stilizovanje kose 14-u-1 vam pomaže da pronađete svoj savršeni stil, uz 14 dodataka i 7 različitih stilova za svaki dan u nedelji. Od savršenih kovrdži do besprekorno ravne i sjajne kose, uz set za stilizovanje kose na najlakši način.

Referenca : CF4132D0

Zahvaljujući izuzetnom izboru dodataka na dohvat ruke, Rowenta for Elite Unlimited Looks set za stilizovanje kose 14-u-1 vam omogućava da odaberete novi stil za svaki dan u nedelji.

Ovaj set za stilizovanje stvara širok raspon mogućnosti, za savršeno ispravljanje kose ili lepršave i sjajne kovrdže.

Sistem zagrevanja izuzetnih performansi održava stabilnu temperaturu od 180 ° C za besprekorne rezultate.

Keramička obloga daje kosi dodatni sjaj. Rowenta for Elite Unlimited Looks čini proces oblikovanja bezbednim i jednostavnim uz pomoć Smart Switch funkcije koji omogućava jednostavno postavljanje ploča za uvijanje i ispravljanje kose.

Neograničene mogućnosti 14-u-1: savršeni izgled, svaki dan u nedelji.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 46  
Podešavanje temperature 1  
Podešavanje Brzine / Temperature 1  
Obloga Ceramic Tourmaline  
Funkcije Multifunkcionalni stajler  
Prečnik cevi 16 and 32  mm
Multi prečnik    
Oblik Ovalni  
Podesiva temperatura 180  °C
Dodatak 1: Dodaci  
Dodatak 2: Demontažni delovi  
Dodatak 3: 4 štipaljke, 2 šnalice  
Ergonomičan i štiti kosu
Hladan vrh    
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Torbica    
Indikator zagrevanja    
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltaža 110-240  V
Dužina priključnog kabla 1,8  m
360° kabl    
Tip elementa za zagrevanje Aluminijum  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Najbolje ih je menjati kada je aparat hladan, kako bi se izbegla opasnost od opekotina. Pritisnite "jezičke" na bočnim stranicama ploča i izvucite ih. Prilikom vraćanja ploča, gurnite ih do kraja i pre upotrebe proverite da li su čvrsto postavljene na svoje mesto.
Prilikom namotavanja pramena kose na zagrejani deo aparata, pazite da to radite na istom delu aparata, a ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom, pridržavajte hladni deo aparata.
Uvijač stajlera se pri upotrebi jako zagreje i morate paziti da ne dođe u kontakt sa kožom. Takođe, pazite da strujni kabl ne dođe u kontakt sa vrućim delovima aparata.
Kada izaberete željenu postavku, morate da sačekate 1 do 2 minuta da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četke velikog prečnika za opšte stilizovanje i četke malog prečnika za završetke (pravljenje izraženijih uvojaka, uvijenih ka spolja ili ka unutra).
Kosa mora da bude čista, razmršena i suva da bi se sprečilo oštećenje.
Uvek prethodno isključite aparat iz struje i ostavite da se ohladi. Kada se potpuno ohladi obrišite uvijač vlažnom krpom. Ne dozvolite da voda ili bilo koja druga tečnost prodre u ručku aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ne. Nemojte nanositi hemijske proizvode za negu i oblikovanje kose dok koristite aparat, već ih nanesite nakon što se kosa u potpunosti ohladi i kada se aparat više ne koristi. Aparat nemojte koristiti na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Kosu pri korenu postavite između ploča i čvrsto ih zatvorite. Lagano klizite presom niz pramen, sve do vrhova, i na taj način ćete dobiti savršeno ravnu glatku kosu.
Da. Namotajte kosu oko aparata i čekajte oko 20 sekundi pre nego što je pustite. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na celoj kosi. Kada se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će time dobiti prirodniji talasasti izgled.
Preporučujemo vam da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.