ROWENTA x KARL LAGERFELD CURLS FOREVER UVIJAČ ZA KOSU CF311LF0

CURLS FOREVER UVIJAČ ZA KOSU CF311LF0
Kovrdže koje traju i do 3 dana*

Rowenta KARL LAGERFELD Curls Forever omogućava savršene lokne i stil koji se izdvaja. Izuzetno tanak uvijač stvara prekrasno definisane kovrdže i dugotrajne rezultate zahvaljujući brzom uvijanju i brzom zagrevanju od 30 sekundi, za brže rezultate kako biste izgledali savršeno u trenu.

Referenca : CF311LF0

*Test percepcije na 16 korisnica, Francuska 2018

Uvijač za kosu inovativnog oblika i za brze rezultate uvijanja, za stil koji se izdvaja

Stavljajući izvanredan kovrdžav izgled i dugotrajni stil na dohvat ruke, Rowenta KARL LAGERFELD Curls Forever Uvijač za kosu donosi stil kao nijedan drugi.

Inovativni dizajn uvijača prečnika 10mm proizvodi optimalan transfer toplote za dugotrajne čvrste kovrdže, bez potrebe za korišćenjem šnale, za brzo uvijanje koje trajen nekoliko sekundi.

Otkrijte sve prednosti: Keratin & Glow obloga za glatku i zaštićenu kosu blistavog sjaja, optimalna temperatura od 180°C , zaštitna rukavica za jednostavno stilizovanje svakoga dana.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Obloga Ostalo  
Funkcije Uvijanje kose  
Oblik Veoma tanak  
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Indikator zagrevanja    
Tehničke karakteristike
Voltage 110-240  V
360° kabl    
Tip elementa za zagrevanje Aluminijum  
Vrsta utičnice EVROPA  
Uvijanje    
Čvrste lokne    
Lokne    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Najbolje ih je menjati kada je aparat hladan, kako bi se izbegla opasnost od opekotina. Pritisnite "jezičke" na bočnim stranicama ploča i izvucite ih. Prilikom vraćanja ploča, gurnite ih do kraja i pre upotrebe proverite da li su čvrsto postavljene na svoje mesto.
Prilikom namotavanja pramena kose na zagrejani deo aparata, pazite da to radite na istom delu aparata, a ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom, pridržavajte hladni deo aparata.
Uvijač stajlera se pri upotrebi jako zagreje i morate paziti da ne dođe u kontakt sa kožom. Takođe, pazite da strujni kabl ne dođe u kontakt sa vrućim delovima aparata.
Kada izaberete željenu postavku, morate da sačekate 1 do 2 minuta da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četke velikog prečnika za opšte stilizovanje i četke malog prečnika za završetke (pravljenje izraženijih uvojaka, uvijenih ka spolja ili ka unutra).
Kosa mora da bude čista, razmršena i suva da bi se sprečilo oštećenje.
Uvek prethodno isključite aparat iz struje i ostavite da se ohladi. Kada se potpuno ohladi obrišite uvijač vlažnom krpom. Ne dozvolite da voda ili bilo koja druga tečnost prodre u ručku aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ne. Nemojte nanositi hemijske proizvode za negu i oblikovanje kose dok koristite aparat, već ih nanesite nakon što se kosa u potpunosti ohladi i kada se aparat više ne koristi. Aparat nemojte koristiti na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Kosu pri korenu postavite između ploča i čvrsto ih zatvorite. Lagano klizite presom niz pramen, sve do vrhova, i na taj način ćete dobiti savršeno ravnu glatku kosu.
Da. Namotajte kosu oko aparata i čekajte oko 20 sekundi pre nego što je pustite. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na celoj kosi. Kada se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će time dobiti prirodniji talasasti izgled.
Preporučujemo vam da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.