ROWENTA x KARL LAGERFELD 25MM CURLING TONG UVIJAČ ZA KOSU CF321LF0

25MM CURLING TONG UVIJAČ ZA KOSU CF321LF0
Kovrdže i talasi koji prirodno izgledaju
Rowenta x KARL LAGERFELD 25mm uvijač za kosu stvara savršene lokne, glamurozne i sjajne. Ekskluzivna Keratin & Glow obloga ojačava kosu i dodaje sjaj dok na prirodan način smanjuje statički elektricitet, za izvrsne lokne ili talase koji sijaju izuzetnim sjajem.

Referenca : CF321LF0

Savršene kovrdže i blistavi sjaj sa uvijačem za kosu koji nije kao drugi

Rowenta x KARL LAGERFELD Uvijač za kosu je vaše novo tajno oružje za ssvim prirodne kovrdže i talase, sa prečnikom 25mm koji omogućava savršene rezultate svaki put.

Curling Tong is your new secret weapon for all-natural curls and waves, with a 25 mm diameter ensuring exquisite curling results every time.

Ovaj praktičan uređaj karakteriše naša Keratin & Glow obloga, u kombinaciji sa keratin proteinom i turmalinom koji redukuju statički elektricitet i kovrdžavost, za svilenkasto glatke rezultate poboljšane blistavim sjajem.

Konstantna temperature od 200°C donosi savršene rezultate u trenu, sa nizom poboljšanih karakteristika.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Soft air Not applicable  
Udar hladnog vazduha Not applicable  
Funkcije Uvijanje kose  
Oblik Ovalni  
Ergonomičan i štiti kosu
Hladan vrh    
Podešavanje temperature "Respect" Not applicable  
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Indikator zagrevanja    
Demontažna rešetka Not applicable  
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltaža 110-240  V
360° kabl    
Tip elementa za zagrevanje Aluminijum  
Uvijanje    
   
   
   

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Najbolje ih je menjati kada je aparat hladan, kako bi se izbegla opasnost od opekotina. Pritisnite "jezičke" na bočnim stranicama ploča i izvucite ih. Prilikom vraćanja ploča, gurnite ih do kraja i pre upotrebe proverite da li su čvrsto postavljene na svoje mesto.
Prilikom namotavanja pramena kose na zagrejani deo aparata, pazite da to radite na istom delu aparata, a ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom, pridržavajte hladni deo aparata.
Uvijač stajlera se pri upotrebi jako zagreje i morate paziti da ne dođe u kontakt sa kožom. Takođe, pazite da strujni kabl ne dođe u kontakt sa vrućim delovima aparata.
Kada izaberete željenu postavku, morate da sačekate 1 do 2 minuta da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četke velikog prečnika za opšte stilizovanje i četke malog prečnika za završetke (pravljenje izraženijih uvojaka, uvijenih ka spolja ili ka unutra).
Kosa mora da bude čista, razmršena i suva da bi se sprečilo oštećenje.
Uvek prethodno isključite aparat iz struje i ostavite da se ohladi. Kada se potpuno ohladi obrišite uvijač vlažnom krpom. Ne dozvolite da voda ili bilo koja druga tečnost prodre u ručku aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ne. Nemojte nanositi hemijske proizvode za negu i oblikovanje kose dok koristite aparat, već ih nanesite nakon što se kosa u potpunosti ohladi i kada se aparat više ne koristi. Aparat nemojte koristiti na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Kosu pri korenu postavite između ploča i čvrsto ih zatvorite. Lagano klizite presom niz pramen, sve do vrhova, i na taj način ćete dobiti savršeno ravnu glatku kosu.
Da. Namotajte kosu oko aparata i čekajte oko 20 sekundi pre nego što je pustite. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na celoj kosi. Kada se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će time dobiti prirodniji talasasti izgled.
Preporučujemo vam da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.