ROWENTA FOR ELITE STUDIO DRY CV5432F0

STUDIO DRY CV5432F0
Izuzetno efikasan za veoma brze rezultate sušenja i savršeno stilizovanje kose

Studio Dry je savršen paket koji uključuje izuzetnu efikasnost sušenja kose, udobnost i praktičnost. Ovaj  fen za kosu izuzetnih performansi poseduje snagu od 2400 Effiwatti kako bi se osiguralo savršeno sušenje sa smanjenom potrošnjom energije, sve u laganom, kompaktnom dizajnu zahvaljujući raznolikim unapređenim karakteristikama.

Referenca : CV5432F0

Za predivan stil bez napora, Studio Dry predstavlja savršen paket veoma efikasnog sušenja kose.

Ovaj fen za kosu izuzetnih performansi pruža idealnu kombinaciju jednostavnosti upotrebe zahvaljujući 2400 Effiwatti snage kako bi se osiguralo efektivno sušenje uz 20 % manju potrošnju energije i otvoru sa metalnom rešetkom za maksimalni protok vazduha.

Otkrijte puni profesionalni doživljaj korišćenja fena za kosu u jednom jednostavnom alatu za stilizovanje kose.

Šest podešavanja brzine / temperature pružaju potpunu kontrolu bilo koje vrste kose.

Ionic generator smanjuje kovrdžanje za glatku, podatnu kosu pojačanu blistavim sjajem, a udar hladnog zraka pruža savršen završni potez, omogućavajući dugotrajnost vašoj frizuri.

Sve to zahvaljujući laganom i kompaktnom dizajnu koji ne može biti jednostavniji za upotrebu.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 1900  
Performanse 2400  Effiwatts
Brzina vazduha (km/h) 90  
Ocena sušenja 5,6  g/min
Dimenzija otvora 10  mm
Podešavanje temperature 3  
Podešavanje Brzine / Temperature 6  
Udar hladnog vazduha    
Koncentrator 1  
Tip difuzera Standardan  
Diffuser    
Ergonomičan i štiti kosu
Ionic generator    
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora DC  
Kompaktan    
Kukica za kačenje    
Eco energija    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240  V
Dužina priključnog kabla 1,8  m
Boje Crna & Pink  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.