ROWENTA FOR ELITE STUDIO DRY Blow-Dryer CV5812

STUDIO DRY Blow-Dryer CV5812
Izuzetno brzo sušenje

Rowenta Studio Dry fen za kosu nudi efikasne i pouzdane performanse, za svakodnevnu upotrebu bez muke. Sada vam je dostupno izuzetno efikasno feniranje sa Effiwatts tehnologijom koja štedi električnu energiju, dok 6 nivoa podešavanja brzine/temperature stavlja personalizovano stilizovanje na dohvat ruke. Otkrijte pouzdane rezultate feniranja i pametne karakteristike dizajnirane za jednostavnije svakodnevno ulepšavanje.

Referenca : CV5812F0

Rowenta Studio Dry fen za kosu: svakodnevni rezultati

Fen za kosu uz čiju pomoć izgledate najbolje moguće u trenu, Rowenta Studio Dry fen nudi karakteristike koje su idealne za svakodnevnu upotrebu. Napredna EffiWatts tehnologija omogućava uštedu energije i potpunu efikasnost.

Performanse su usklađene sa pametnim karakteristikama: šest podešavanja nivoa brzine/temperature koje vam stavljaju jednostavno personalizovano stilizovanje na dohvat ruke, Thermo Control podešavanje koje čuva vašu kosu od preterane toplote i obezbeđuje joj savršen izgled, koncentrator koji omogućava precizno stilizovanje. 

Sa udarom hladnog vazduha za završno sređivanje frizure sa dugotrajnim rezultatima, otkrijte proizvod za savršeno svakodnevno feniranje.

 

 

 

 

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 2100  W
Performanse 2300  Effiwatts
Dimenzija otvora 14  mm
Podešavanje temperature 3  
Podešavanje brzina 2  
Udar hladnog vazduha    
Koncentrator 1  
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240  V
Dužina priključnog kabla 1.8  m
Boje Crna  
Vrsta utikača Evropska  
Plug Shape Straight Plug  
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora DC  
Demontažna rešetka    
Kukica za kačenje    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.