ROWENTA Silence Soft EP5640

Silence Soft EP5640
Ritual nege za savršeno glatku kožu

Uz Silence Soft depilator, uklanjanje dlačica postaje trenutak čistog mira. Zahvaljujući tehnologiji tihog rada sa hermetički zatvorenim dvostrukim telom, depilacija je do 4x tiša *, za izuzetno precizno uklanjanje dlačica u potpunoj diskreciji.
*u poređenju sa Rowenta EP75XX-EP87XX.

Referenca : EP5640D0

SAVRŠENI REZULTATI BEZ BUKE

Depilator Silence Soft pretvara uklanjanje dlačica u trenutke spokoja: sistem bez buke čini depilaciju do 4 puta tišom * zahvaljujući hermetički zatvorenom dvostrukom telu koje efikasno smanjuje buku.

U međuvremenu, patentirana tehnologija mikro kontakta obezbeđuje 100%-tni kontakt sa kožom i izuzetno preciznim pincetama, sa specijalnom lampicom, koji na najkraći i najlakši način osiguravaju savršene rezultate.

Dodatne karakteristike uključuju piling za nežnu depilaciju, dodatak za brijanje za osetljive oblasti, kao i dodatke za pazuh i bikini, od kojih su svi demontažni i perivi za poboljšanu higijenu i lako čišćenje.

*u poređenju sa Rowenta EP75XX-EP87XX.

Funkcije – poređenje

Performanse
Advanced Micro-contact Technology    
Izuzetna preciznost depilacije <0,5MM    
Pincete 24  
Podešavanje brzina 2  
Patenti 1  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kuglice za masažu / Smanjenje osetljivosti kože    
Dermatološki ispitane makaze    
DODACI
Dodaci 4  
Glava za brijanje    
Dodatak za bikini    
Dodatak za pazuh    
Dodatak za piling    
Torbica    
Dodatni pribor uključen Četkica  
PRAKTIČNOST
Zone Noge i Telo  
Tih    
Vision svetlo    
Demontažna glava    
Periva glava    
Tehničke karakteristike
Izvor snage Kabl  
Voltaža 220-240  V
Snaga 4,8  
Dužina priključnog kabla 2  m
Boje Bela + roze  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Pazuh je osetljivo područje za uklanjanje dlačica jer je koža tanka i osetljiva (često se na tom delu uočavaju crvene tačkice nakon uklanjanja dlačica) i nije baš pristupačan za glavu epilatora. Iako je relativno lako navoditi epilator duž površine nogu, kod pazuha je to mnogo teže jer je područje udubljeno i ponekad je potrebno pritisnuti glavu epilatora na kožu da bi bio delotvoran.

Na slikama u nastavku, prikazani su odgovarajući pokreti za uklanjanje dlačica ispod pazuha bez nelagodnosti.

Ne zaboravite da bi trebalo koristiti dodatak za „osetljiva područja“ koji se pričvršćuje na epilator prilikom uklanjanja dlačica ispod pazuha.

Ne. Aparat ne može da se koristi na licu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Savetujemo vam da izbegavate izlaganje suncu i kupanje u moru neposredno nakon depilacije jer je koža tada izuzetno osetljiva. Ista pravila važe i u periodu pre depiliranja, kako bi se izbegla preosetljivost kože.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.