ROWENTA SIGNATURE PRO AC - Promo Collection

SIGNATURE PRO AC - Promo Collection
BRZ I PROFESIONALAN KVALITET STILIZOVANJA

BRZI I PROFESIONALNI REZULTATI SUŠENJA

 

Signature Pro AC omogućava brze i profesionalne rezultate sušenja kose brzo i efikasno. Fen za kosu, izuzetno snažan kombinuje dugotrajni AC motor sa snažnom brzinom protoka vazduha i do 100 km/h i obezbeđuje savršeno brzo sušenje.

Referenca : CV7819F0

VELIKA SNAGA & PERFORMANSE KOJE TRAJU

Signatura Pro AC pruža izvanredan nivo performansi, za profesionalne rezultate i blistavo sjajnu kosu.

Profesionalni AC motor garantuje dugotrajnost i izdržljivost, a snažna brzina protoka vazduha do 100 km/h daje izuzetno efikasne rezultate.

Koncentrator 9 mm za veću preciznost i savršenu završnu obradu do poslednjeg detalja, Signature Pro AC nudi više mogućnosti stilizovanja.

Savršeno dizajnirana ergonomija omogućava izuzetnu praktičnost pri upotrebi, uz udar hladnog vazduha za učvršćivanje frizure i postizanje dugotrajnih rezultata.

Signature Pro AC: izuzetne perfromanse za kvalitetno sušenje za blistavo sjajnu kosu.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 2100  
Brzina vazduha (km/h) 100  
Dimenzija otvora 9  mm
Podešavanje temperature 3  
Udar hladnog vazduha    
Koncentrator 1  
Tip difuzera Standardan  
Diffuser    
Ergonomičan i štiti kosu
Ionic generator Not Applicable  
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora AC  
Demontažna rešetka    
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240   
Dužina priključnog kabla 1,8  m
Boje Black & Copper  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.