ROWENTA SCALP CARE DRYER CV9240F0

SCALP CARE DRYER CV9240F0
Sada nega kreće od korena 

Dajte vašoj kosi pažnju i negu koju zaslužuje: Rowenta Ultimate Experience Scalp Care fen za kosu visokih performansi suši kosu uz nežnu masažu temena, za neuporedivo iskustvo fena koji dok suši istovremeno i masira. Podignite sušenje kose na potpuno nov nivo, sa mekim nastavcima koji se pomeraju kako bi podstakli oksigenizaciju potiljka za jačanje kose, dok nežne vibracije izdižu dlaku iz korena, za povećani volumen.

Referenca : CV9240F0

*vs. Studio Dry, independent laboratory test, Poland 2020.

*vs. Studio Dry, independent laboratory test, Poland 2020.

Rowenta Ultimate Experience Scalp Care fen za kosu  

Zdravija kosa, izvanredno sušenje i nežna masaža temena, sve na dohvat ruke: Rowenta Ultimate Experience Scalp Care fen za kosu omogućava poboljšano iskustvo sušenja kose sa nežnom masažom temena, daje vašoj kosi prelep izgled i revitalizujuću negu koju zaslužuje.

Dodatak Active Scalp Revitalizer daje novi nivo užitka i brige o sebi, sa mekim nastavcima koji se pomeraju, poboljšavaju protok krvi i čine vašu kosu zdravom, i nežnim vibracijama za podizanje dlake iz korena, za povećani volumen i punoću.

Ugođaj i relaksacija se podudaraju sa pametnim dizajnom i performansama bez premca: 2200W snage i dugotrajan motor bez četkica osiguravaju izvrsne rezultate sušenja. 

Kompaktan, sklopiv dizajn donosi potpunu praktičnost i komfor – kod kuće ili na putu.

Advanced Care podešavanje zajedno sa Ionic Booster tehnologijom čini vašu kosu zdravom, glatkom i blistavo sjajnom.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 2200  W
Dimenzija otvora 7 & 11  mm
Podešavanje temperature 3  
Podešavanje brzina 2  
Udar hladnog vazduha    
Koncentrator 2  
Tip difuzera Active  
Scalp care    
Diffuser    
Gender Mixed  
Accessories included 2 concentrators + diffuser  
Tehničke karakteristike
Dodatni pribor uključen Active Scalp Revitalizer  
Voltaža 220-240  V
Dužina priključnog kabla 1.8  m
Boje White & Copper  
Ergonomičan i štiti kosu
Podešavanje temperature "Respect"    
Ionic generator    
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora Brushless motor (BLDC)  
Skladan    
Demontažna rešetka    
Eco energija    
Premium gift box    
Sušenje    
Feniranje    
Fast drying    
Hair need Dry and style with care  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.