ROWENTA FOR ELITE Moveling+ Elite CV3812F0

Moveling+ Elite CV3812F0
100% EFIKASNOSTI ZA BRZO SUŠENJE

Rowenta Moveling je fenomenalan fen za kosu vrhunskih performansi koji brzo i efikasno osigurava izvanredne rezultate, uz 20% uštede energije *. Ekskluzivna Keratin & Shine obloga osigurava sjaj vaše kose i prirodno redukuje statički elektricitet vaše kose zahvaljujući tourmalinu.

Referenca : CV3812F0

* model snage 1700W u poređenju sa modelom snage 2100W istog proizvođača

Kombinujući beskompromisni nivo performansi sa smanjenom potrošnjom energije, Rowenta Moveling fen za kosu pruža brzo i efikasno sušenje uz izuzetan sjaj kose.

Sa performansama mjerenim na 2100 Effiwatts-a, ovaj izuzetno efikasan fen za kosu osigurava rezultate koji su ekvivalentni modelu snage 2100W sa samo 1700W stvarne potrošnje energije, što rezultira u 20% većoj energetskoj efikasnosti *.

Statički elektricitet se smanjuje kako se emituju milioni jona u vidu koncentrisanja molekula vode na kosi, stvarajući glatku i sjajnu kosu.

Prilagođena podešavanja za sušenje čine ga savršenim, sa završnim udarom hladnog vazduha, kako bi se stilizovala kosa i dobio dugotrajan rezultat.

Ovo je jedan kompaktan paket jednostavno upotrebljiv i praktičan.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 1700  
Performanse 2100  Effiwatts
Ocena sušenja 4,9  g/min
Dimenzija otvora 18x72  mm
Podešavanje temperature 3  
Udar hladnog vazduha    
Obloga rešetke Tourmaline  
Koncentrator 1  
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora DC  
Kompaktan    
Kukica za kačenje    
Eco energija    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240  V
Dužina priključnog kabla 1,8  m

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.