ROWENTA PREMIUM CARE PRO CV7461F0

PREMIUM CARE PRO CV7461F0
SAVRŠENO SUŠENJE, ZAŠTIĆENA KOSA

PERFEKTNO SUŠENJE, ZAŠTIIĆENA KOSE

 

Premium Care Pro omogućava brze performanse sušenja, za savršenu obradu i zaštićenu kosu. Funkcija Respect čuva prirodnu vlagu kose i održava površinu kose glatkom *, automatski kontroliše temperaturu i brzinu. Ionic generator u kombinaciji sa ekskluzivnom oblogom od kašmir keratina čini kosu glatkom i ukrotivom.

Referenca : CV7461F0

* Ispitivanje sprovedeno na istom proizvodu u nezavisnoj laboratoriji u poređenju sa normalnim sušenjem na maksimalnom podešavanju, Francuska, jun 2010.

* Test conducted on this same product in independent laboratory trial versus normal drying at maximum setting, France, June 2010.

BESPREKORNO SUŠENJE

Glatka, sjajna kosa, prirodan volumen i pedantnost ... Premium Care Pro pruža savršene rezultate na svim poljima.

Ovaj fen za kosu izuzetnih performansi opremljen je 2400W snage za brzo i efikasno sušenje.

Funkcija Respect omogućava kontrolu temperature i brzine kako bi zaštitila vašu kosu očuvanjem prirodne vlage i održavajući površinu glatkom.

* Kombinacija ionic generatora i ekskluzivne obloge od kašmir keratina i arganovog ulja daje glatku, ukrotivu kosu pojačanu blistavim sjajem.

Aktivni difuzer definše kovrdže i povećava volumen na korenima, a konačni udar hladnog vazduha za završno učvršćivanje frizure daje dugotrajne rezultate.

Zahvaljujući 6 podešavanja, Premium Care Pro ima sve što vam je potrebno za kreiranje savršenog izgleda.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 2400  
2300  
Podešavanje temperature 3  
3  
Podešavanje brzina 2  
2  
Udar hladnog vazduha    
   
Obloga rešetke Kašmir keratin  
Kašmir keratin  
Koncentrator 1  
1  
Diffuser    
   
Ergonomičan i štiti kosu
Podešavanje temperature "Respect"    
   
Ionic generator    
   
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora DC  
AC  
Demontažna rešetka    
   
Kukica za kačenje    
   
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240  V
220-240  V
Dužina priključnog kabla 1.8  m
1,8  m
Boje Bela & Metalik roze  
Crna & Roze  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.