ROWENTA FOR ELITE Nomad CV3312

Nomad CV3312
IZUZETNO KOMPAKTAN I JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU

KOMPAKTAN I JEDNOSTAVAN ZA UPOTREBU

Nomad sklopiv fen za kosu je savršen za upotrebu bilo kada i bilo gde. Efikasan i kompaktan, ne pravi kompromise kada se radi o performansama, što ga čini idealnim saputnikom kada se radi o vašoj kosi.

Referenca : CV3312F0

Zahvaljujući Nomad fenu za kosu, brzo i efikasno sušenje ne poznaje granice.

Imajući na raspolaganju snagu od 1600 W i 2 podešavanja za protok vazduha i temperaturu, Nomad je takođe izuzetno kompaktan i sklopiv, što ga čini idealnim saputnikom kada se radi o vašoj kosi.

Opremljen dvostrukom voltažom za bezbrižnu međunarodnu upotrebu, ovaj kompaktan aparat ne pravi kompromise kada se radi o efikasnosti, preciznosti ili snazi.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 1600  
Podešavanje temperature 2  
Podešavanje Brzine / Temperature 2  
Koncentrator 1  
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora DC  
Skladan    
Kompaktan    
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltaža 110-127 / 220-240  V
Bi-Volt    
Dužina priključnog kabla 1,8  m
Boje Crna & Roze  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.