ROWENTA Instant Dry Premium Care

Instant Dry Premium Care
IZUZETNO BRZO SUŠENJE UZ NEGU KOSE,  ZA SJAJNU ŽIVAHNU KOSU

IZUZETNO BRZO SUŠENJE BEZ PREGREVANJA ZA SJAJNU I ZDRAVU KOSU

 

Premium Care Instant Dry fen omogućava veoma brze rezultate i sjaj kose. Velika snaga i veća difuzija vazduha omogućena kroz Moving Air Booster funkciju poboljšava efikasnost sušenja, dok Advanced Care podešavanje osigurava savršenu temperaturu za prekrasnu kosu.

Referenca : CV6065F0

PERFORMANSE I NEGA UZ VEOMA BRZE REZULTATE

Premium Care Instant Dry fen donosi brze rezultate sušenja, za savršeno lepu i sjajnu kosu.

Snaga 2200 W zajedno sa ekskluzivnom Moving Air Booster funkcijom sa oscilatornim usmeravanjem vazduha za veću difuziju sušenja, garantuje brzo sušenje.

Performanse su povezane sa zaštitom i negom: podešavanje Advanced Care štiti kosu od pregrevanja i održava vašu kosu lepom ceo dan.

Generator jona osigurava glatku i kosu laku za oblikovanje i smanjuje statički elektricitet, dok uz pomoć difuzera postižete volumen kovrdža.

Udar hladnog vazduha omogućava učvršćivanje frizure na kraju sušenja i dugotrajne rezultate.

Premium Care Instant Dry fen je savršeno rešenje za sve potrebe vaše kose.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 2200  
Podešavanje temperature 3  
Podešavanje brzina 2  
Udar hladnog vazduha    
Koncentrator 1  
Tip difuzera Statički  
Diffuser    
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora DC  
Demontažna rešetka    
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240  V
Dužina priključnog kabla 1,8  m
Boje Bela & metalik roze  
Ostalo "Advance Care" podešavanje temperature  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.