ROWENTA HANDY DRY CV1630+35

HANDY DRY CV1630+35
Za brzo i jednostavno sušenje kose

Handy Dry fen za kosu je jednostavan za korišćenje i dizajniran za maksimalnu praktičnost, čime se dobijaju glamurozni rezultati bez napora. Iskusite brze rezultate na jednostavan način zahvaljujući vrlo intuitivnim podešavanjima i unapređenoj ergonomiji, 2000 Effiwatts snage kako bi se osigurala izuzetna efikasnost sušenja uz umanjenu upotrebu električne energije.

Referenca : CV1630F0

Jednostavna upotreba za odlične rezultate, Handy Dry fen za kosu omogućava oblikovanje kose bez napora.

Fen daje pouzdane rezultate zahvaljujući snazi od 2000 Effiwatts i 20% manjom potrošnjom energije.

Otvor sa metalnom rešetkom omogućava maksimalan protok vazduha za optimalne rezultate, dok koncentrator pruža preciznost do najsitnijeg detalja.

Izuzetno intuitivna kontrola podešavanja temperature dolaze u kompletu sa unapređenom ergonomijom i laganim, kompaktnim dizajnom, za efikasne rezultate sušenja.

Iskustvo koje ne može biti jednostavnije.

Uz završni udar hladnog vazduha za dugotrajne rezultate, Handy Dry fen za kosu je savršena kombinacija praktičnosti i odličnih rezultata sušenja.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Udar hladnog vazduha    
Koncentrator 1  
Temperature/speed settings 2  
Ergonomičan i štiti kosu
Ionic generator    
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Kompaktan    
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240  V

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.