ROWENTA Compact Pro CV4721F0

Compact Pro CV4721F0
SNAŽAN POPUT PROFESIONALNOG FENA ZA KOSU, U KOMPAKTNOM DIZAJNU

VRHUNSKE PERFORMANSE UZ IZUZETAN SJAJ KOSE

 

Compact Pro kombinuje snagu od 2200 W sa Ionic generatorom, za izuzetne performanse sušenja i glatku i sjajnu kosu. Ovaj fen za kosu ima 6 podešavanja kako bi se prilagodili protok vazduha i temperatura tokom sesije sušenja i difuzer za volumen za savršeno oblikovane kovrdže.

Referenca : CV4721F0

Pružajući zapanjujući izgled i visoku efikasnost, Compact Pro fen za kosu osigurava savršenu ravnotežu snage i estetike.

Ovaj izuzetno efikasan fen je opremljen snagom od 2200 W za apsolutnu efikasnost tokom sušenja kose.

Snaga predstavlja ekvivalent konačnom izgledu, jer Ionic generator eliminiše statički elektricitet kako bi osigurao glatku i sjajnu kosu koja nije naelektrisana.

6 podešavanja omogućavaju vam da podesite protok vazduha i temperaturu za potpunu kontrolu procesa sušenja, dok difuzer za volumen pomaže pri stilizovanju kose, a koncentrator pruža savršeno precizne završne rezultate.

Kombinujući niz praktičnih funkcija sa konačnim udarom hladnog vazduha za postojanu frizuru, Compact Pro osigurava dugotrajne rezultate uz savršen sjaj kose.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 2200  
Podešavanje temperature 3  
Podešavanje brzina 2  
Udar hladnog vazduha    
Obloga rešetke Ceramic  
Koncentrator 1  
Tip difuzera Standardan  
   
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora DC  
Udobna ručka    
Demontažna rešetka    
Kompaktan    
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240  V
Dužina priključnog kabla 1,8  m
Boje Siva  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.