ROWENTA Eole Compact Tower Fan

Eole Compact Tower Fan
Uvek idealan protok vazduha

Savršen protok vazduha upotpunjava elegantan dizajn ventilatora Rowenta Eole Compact. Zahvaljujući 3D tehnologiji protoka vazduha za bolju raspodelu i široku oscilaciju, omogućava se potpuna kontrola, jednostavan transport i niz drugih značajnih karakteristika, koje se savršeno uklapaju u bilo koji dom.

Referenca : VU6210F0

Rowenta Eole Compact: Fully customizable 3D airflow

Rowenta Eole Compact: Potpuno prilagodljiv 3D protok vazduha

Kada je u pitanju osveženje, nema kompromisa u snazi ili dizajnu.

Uz ventilator Rowenta Eole Compact, protok vazduha i elegancija su jedna celina.

Zahvaljujući 3D tehnologiji protoka vazduha, protok je uvek savršen, a prilagodljiva vertikalna rešetka za usmeravanje vazduha i široka horizontalna oscilacija omogućavaju bolju raspodelu istog.

Omogućene su sve performanse i brzina izduvavanja vazduha klasičnim trokrakim stonim ventilatorom *.

Istovremeno, moderni, tanki i kompaktni mali ventilatori savršeno se uklapaju u bilo koji dom.

Njegove 3 brzine protoka vazduha omogućavaju potpunu kontrolu u odnosu na vaše želje, veća rešetka pruža bolju difuziju vazduha, a tiho podešavanje pruža neometano osveženje.

Lagani dizajn sa integrisanom ručkom za lakši transport, kao i niz prikladnih karakteristika za dodatnu udobnost, uključujući praktično odlaganje kabla, 8-satni timer, automatsko podešavanje i eco automatsko isključivanje nakon 12 sati.

*U poređenju sa trokrakim ventilatorom Rowenta VU2110 10"

Funkcije – poređenje

COMFORT IN USE
Dužina priključnog kabla 1,35  m
Kontrolna tabla Elektronska  
Broj podešavanja 3  
Ručka    
Tajmer    
Tajmer 8  h
Ekran LED  
QUIETNESS
Min nivo buke 45  dB(A)
Max nivo buke 60  dB(A)
INTELLIGENCE
Ostalo Rešetka za usmeravanje  
SAFETY
Automatsko isključivanje    
Indikator lampica    
IP 20  
TECHNICAL CHARACTERISTICS
Voltaža 220-240   
Frekvencija 50/60  Hz
Tropski motor    
Snaga 30  
Sound level Very quiet (<45 db(A))  
Number of settings 3 speeds  
Timer / Auto-off    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Uvek proverite stanje aparata, utičnicu i kabl za napajanje. Udaljite aparat na 50 cm od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Ne dodirujte aparat mokrim šakama. Pre upotrebe, postarajte se da je aparat postavljen na stabilnu i čvrstu površinu i da je u pravilnom položaju za rukovanje (u uspravnom položaju na osnovi).
Uvek ga isključite i izvucite kabl iz utičnice pre pomeranja.
Aparat mora da je na barem 50 cm udaljenosti od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Imajte u vidu da postoje horizontalne i vertikalne verzije, od kojih se većina može podešavati, tako da možete odabrati ventilator u zavisnosti od dostupnog prostora i enterijera.
Da, sistem je osmišljen tako da može da prihvati bilo koju tabletu insekticida.
Važno je da isključite ventilator iz napajanja pre nego što počnete da ga čistite. Kućište aparata možete očistiti blago nakvašenom krpom. Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Da biste očistili prednju mrežicu, koristite usisivač. Nikada ne koristite abrazivna sredstva koja mogu narušiti izgled aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kada je ova funkcija uključena, ventilator automatski osciluje s leva na desno i obrnuto i tako distribuira vazduh u čitavoj sobi. Ako korisnik zahteva koncentrisan tok vazduha na jednom mestu, treba isključiti ovu funkciju.
Ovaj sistem koristi kretanje vazduha kako bi istovremeno distribuirao insekticid protiv komaraca.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.