ROWENTA ESSENTIAL VU4110

ESSENTIAL VU4110
Vrhunski kvalitet, 100% bezbedna

Rowenta Essential ventilator omogućava moćan osećaj strujanja hladnog vazduha, sa bezbednosnim karakteristikama koje osiguravaju praktičnost. Ovaj ventilator koji štedi energiju je opremljen snažnim udarom vazduha sa do 55m3/min, 3 podešavanja brzine i bezbednosnom rešetkom za potpunu sigurnost vas i vaše dece.

Referenca : VU4110F0

Hlađenje kombinovano sa kompaktnošću i bezbednošću pri upotrebi.

Rowenta Essential je savršen ventilator za kućnu upotrebu koji pruža neposredno hlađenje u kombinaciji sa bezbednosnim karakteristikama.

Sa ojačanom sigurnosnom rešetkom koja pruža zaštitu celoj porodici, ovaj otporni ventilator nudi performanse koje štede energiju, koje zahtevaju manje energije čak i u položaju Max *.

Tri brzine podešavanja obezbeđuju snažan protok vazduha do 55 m³ / min, sa velikim prečnikom za optimalnu difuziju svežeg vazduha u celoj prostoriji.

Sa automatskom oscilacijom, podšavanjima visine i integrisanom ručkom za lakši transport, Rowenta Essential je savršen ventilator za bilo koji životni prostor, koji pruža izuzetno hlađenje zahvaljujući moćnom protoku vazduha i potpune sigurnosti.

* U poređenju sa prethodnim Classic ventilatorom u maksimalnoj poziciji

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Tip Klasičan  
Model Podni  
Prečnik 40  cm
Prečnik (inči) 16  
Maksimalna visina 1.4  m
Minimalna visina 1.2  m
Dimenzije (DxVxŠ) 0.46 x 1.4 x 0.30  m
PERFORMANSE PROTOKA VAZDUHA
Max protok vazduha (m3/min) 60  
Min protok vazduha (m3/min) 45  
Brzina max protoka vazduha (N) 2,7  
Automatska oscilacija    
Orijentacija    
Broj oštrica 3  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Dužina priključnog kabla 1,5  m
Kontrolna tabla Mehanička  
Broj podešavanja 3  
Ručka    
Ekran NO  
NIVO BUKE
Min nivo buke 51  dB(A)
Max nivo buke 58  dB(A)

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Uvek proverite stanje aparata, utičnicu i kabl za napajanje. Udaljite aparat na 50 cm od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Ne dodirujte aparat mokrim šakama. Pre upotrebe, postarajte se da je aparat postavljen na stabilnu i čvrstu površinu i da je u pravilnom položaju za rukovanje (u uspravnom položaju na osnovi).
Uvek ga isključite i izvucite kabl iz utičnice pre pomeranja.
Aparat mora da je na barem 50 cm udaljenosti od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Imajte u vidu da postoje horizontalne i vertikalne verzije, od kojih se većina može podešavati, tako da možete odabrati ventilator u zavisnosti od dostupnog prostora i enterijera.
Da, sistem je osmišljen tako da može da prihvati bilo koju tabletu insekticida.
Važno je da isključite ventilator iz napajanja pre nego što počnete da ga čistite. Kućište aparata možete očistiti blago nakvašenom krpom. Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Da biste očistili prednju mrežicu, koristite usisivač. Nikada ne koristite abrazivna sredstva koja mogu narušiti izgled aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kada je ova funkcija uključena, ventilator automatski osciluje s leva na desno i obrnuto i tako distribuira vazduh u čitavoj sobi. Ako korisnik zahteva koncentrisan tok vazduha na jednom mestu, treba isključiti ovu funkciju.
Ovaj sistem koristi kretanje vazduha kako bi istovremeno distribuirao insekticid protiv komaraca.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.