ROWENTA CLASSIC VU6140

CLASSIC VU6140
Atraktivan ventilator, jednostavan za upotrebu.

Classic ventilator pruža optimalnu svežinu, u jednostavnom obliku koje jednostavno za prenošenje. Sa tri brzine i vašim izborom fokusiranog ili oscilirajućeg protoka vazduha, savršeno se prilagođava bilo kojoj situaciji. Integrisani tajmer do dva sata isključiće ventilator umesto vas, za dodatnu jednostavnost upotrebe i potpuni mir.

Referenca : VU6140F0

RASHLADITE SE U BILO KOJOJ SITUACIJI

Classic ventilator kombinuje atraktivan dizajn, jednostavnu upotrebu sa moćnim protokom vazduha, pružajući optimalnu svežinu.

Jednostavno prenošenje ili odlaganje, bez kompromisa u performansama, osiguravajući u isto vreme veliku difuziju vazduha u celoj prostoriji.

Izaberite između tri različite brzine kao i između oscilirajućeg ili fokusiranog protoka vazduha, radi personalizovanog osećaja svežine, prilagođene bilo kojoj situaciji.

Za dodatnu praktičnost, integrisana funkcija tajmera do dva sata vam omogućava da budete potpuno bezbrižni.

Funkcije – poređenje

COMFORT IN USE
Dužina priključnog kabla 1.8  m
Kontrolna tabla Mehanička  
Broj podešavanja 3  
Ručka    
Tajmer    
Tajmer 2  h
Ekran NO  
QUIETNESS
Min nivo buke 50  dB(A)
Max nivo buke 59  dB(A)
SAFETY
Automatsko isključivanje    
IP 20  
TECHNICAL CHARACTERISTICS
Voltaža 220   
Frekvencija 50-60  Hz
Tropski motor    
Snaga 35  
Autonomija NO  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Uvek proverite stanje aparata, utičnicu i kabl za napajanje. Udaljite aparat na 50 cm od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Ne dodirujte aparat mokrim šakama. Pre upotrebe, postarajte se da je aparat postavljen na stabilnu i čvrstu površinu i da je u pravilnom položaju za rukovanje (u uspravnom položaju na osnovi).
Uvek ga isključite i izvucite kabl iz utičnice pre pomeranja.
Aparat mora da je na barem 50 cm udaljenosti od drugih predmeta (zavese, zidovi, aerosoli itd.). Imajte u vidu da postoje horizontalne i vertikalne verzije, od kojih se većina može podešavati, tako da možete odabrati ventilator u zavisnosti od dostupnog prostora i enterijera.
Da, sistem je osmišljen tako da može da prihvati bilo koju tabletu insekticida.
Važno je da isključite ventilator iz napajanja pre nego što počnete da ga čistite. Kućište aparata možete očistiti blago nakvašenom krpom. Ne dozvolite da voda dospe u aparat. Da biste očistili prednju mrežicu, koristite usisivač. Nikada ne koristite abrazivna sredstva koja mogu narušiti izgled aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Kada je ova funkcija uključena, ventilator automatski osciluje s leva na desno i obrnuto i tako distribuira vazduh u čitavoj sobi. Ako korisnik zahteva koncentrisan tok vazduha na jednom mestu, treba isključiti ovu funkciju.
Ovaj sistem koristi kretanje vazduha kako bi istovremeno distribuirao insekticid protiv komaraca.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.