ROWENTA PURE AIR PU3030

PURE AIR PU3030
Filtrirano je do 99,99% alergena i sitnih čestica*

Dišite lako uz Pure Air. Rowenta prečišćivač vazduha filtrira do 99,99% alergena i sitnih čestica*. Čist vazduh za samo 6 minuta zahvaljujući veoma efikasnom sistemu filtracije koji sadrži Allergy + filter. Sa integrisanim senzorom zagađenja i indikatorskim svetlima kvaliteta vazduha, automatski se prilagođava vazduhu u vašem domu, za maksimalnu filtraciju danju ili noću.  

Referenca : PU3030F0

*Do 99,99% sitnih čestica od 0,49μm do 0,89μm prema eksternom laboratorijskom testu koji je izveden u skladu sa protokolom EN 1822-5:2009. Efikasnost zavisi od upotrebe proizvoda i okruženja. 

*U skladu sa eksternim laboratorijskim testovima, prateći protokol IEST-RP C001.5, avgust 2018.

*filtracija polena pri brzini 2, eksterni testovi sprovedeni u Dec 2019

Rowenta Pure Air prečišćivač vazduha: filtrirano do 99.99% algena i sitnih čestica*

Tretirajte vazduh koji udišete poput hrane koju jedete i vode koju pijete!

Zahvaljujući prečišćivaču vazduha Pure Air Rowenta možete jednostavno disati znajući da je vazduh u vašoj kući bezbedan i čist, pogotovo ako ste osetljivi na alergene.

Njegova tri vrlo efikasna nivoa filtracije osiguravaju da filtrira do 99,99% alergena i sitnih čestica* uključujući formaldehid, za čist vazduh za samo 6 minuta.

Njegov smart sistem detektuje zagađenja putem integrisanih senzora čestica, signalizirajući nivo kvaliteta vazduha u vašem domu kako bi automatski prilagodio brzinu filtracije u skladu sa tim.

Nudeći maksimalnu filtriranost na automatskom načinu rada i neometanu filtraciju na automatskom noćnom načinu rada, Pure Air je prečišćivač vazduha koji razmišlja umesto vas.

Tu je i praktičan tajmer sa automatskim isključivanjem i funkcijama odloženog starta, svetlosni indikator zamene filtera za jednostavnu upotrebu i kompaktan dizajn za jednostavno odlaganje.

Funkcije – poređenje

Tehnologija
Tip proizvoda Pročišćivač vazduha  
Tip tehnologije Filtracija  
INTUITIVNO
Automatski program    
Noćni program    
Indikator kvaliteta vazduha    
Senzori Čestica  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kontrolna tabla Elektronska  
Indikator promene filtera    
Ručka Integrisana  
Sistem zaključavanja za decu    
OSTALE KARAKTERISTIKE
Number of filters 3  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Aplikacija više nije kompatibilna sa verzijom Android 4.4.4 ili starijim verzijama zbog pojačanih mjera zaštite podataka.

Ako je moguće, preporučujemo vam da ažurirate svoj uređaj na noviju Android verziju ili da upotrijebite drugi kompatibilan uređaj.

Ažuriranja ne samo da će vam omogućiti da uz nove funkcije i kompatibilnost sa najnovijom tehnologijom uživate u poboljšanom iskustvu, već će vas i zaštititi od mogućih sigurnosnih propusta koji su popravljeni u najnovijim verzijama.
Ne zaboravite da priključite kabl za napajanje u strujnu utičnicu odgovarajućeg napona, a zatim pritisnite dugme napajanja i izaberite željenu funkciju.
Izaberite odgovarajući režim rada.
Proverite učestalost čišćenja i zamene filtera. Po potrebi očistite/zamenite filtere.
Filteri za deodoraciju i HEPA filteri se ne mogu čistiti i ponovo koristiti – moraju se menjati. Predfilter se može ponovo koristiti (uklonite prašinu usisivačem ili ga operite vodom).
HEPA filter se mora menjati na 6 meseci, filter za deodoraciju se mora menjati na 3 meseca. Predfilter treba čistiti na 2 do 4 sedmice. Ove učestalosti se odnose na dnevnu upotrebu od 8 sati u prvoj brzini i mogu varirati zavisno od radne okoline.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Proverite kada ste poslednji put očistili i zamenili filtere i zamenite ih i/ili očisitite ukoliko je potrebno.
Sočivo senzora je možda prekriveno prašinom. U tom slučaju očistite sočivo senzora.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.