ROWENTA SILENT COMFORT 3IN1 HQ8110F0

SILENT COMFORT 3IN1 HQ8110F0
Jedini izuzetno-tihi 3-u-1 ventilator* koji prečišćava vazduh, hladi i greje      

Sa Silent Comfort 3-u-1 ventilatorom, prečišćavajte vazduh, osvežite se ili zagrejte, sve sa elegantnim, izuzetno tihim aparatom.Njegova tehnologija filtriranja vazduha filtrira prašinu i čestice životinjske dlake do 500 mikrona za dugotrajne performanse smanjujući neprijatne mirise. U međuvremenu, režim ventilatora i grejalice su izuzetno tihi i izuzetno snažni, za brzo grejanje zimi i za veliko osveženje leti.

 

Referenca : HQ8110F0

*od Rowente

*vs full power/max thermostat setting

Silent Comfort 3-u-1 izuzetno tihi kombinovani aparat, ventilator i grejalica

Uživajte u optimalnoj udobnosti tokom cele godine sa Silent Comfort 3-u-1, fenom i grejalicom u jednom kombinovanom aparatu koji prečišćava vazduh, rashlađuje i greje.

Zahvaljujući tehnologiji filtracije vazduha i čestica životinjske dlake do 500 mikrona, omogućava dugotrajne performanse i smanjuje neprijatne mirise. Istovremeno, Silent Comfort 3-u-1 rashlađuje tokom leta u potpunoj tišini (43db(a) u režimu ventilatora) ili brzo i tiho greje vašu sobu (2400W) tokom zime.

Za dodatnu udobnost, Pametan režim prepoznaje sobnu temperaturu i automatski podešava snagu kako bi željena temperatura bila dostignuta i održana, što zauzvrat smanjuje potrošnju energije.

Takođe, Eko režim grejanja, koristi i do 50% manje energije* kako bi uštedeo novac održavajući prostor prijatno rashlađenim. 

Podešavanje oscilacije od 70° za bolje raspoređivanje vazduha po prostoriji, tajmer za automatsko isključivanje i funkcija odloženog starta od 24h za praktično podešavanje, izuzetno veliki ekran na dodir sa daljinskim upravljačem za jednostavno upravljanje, čak i iz daljine. 

 

 

 

 

 

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Boje Bela  
Završna obrada Satenska  
Visina 0.81  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Veličina prostorije 35-40 m2  
Timer / Auto-off    
   
Eco podešavanja    
Voltaža 220  V
Frekvencija 50  Hz
PERFORMANSE
Snaga 2400  W
Oscilacija    
Ventilator    
Idealna veličina prostorije (m2) 35-40  
SAFETY
Automatsko isključivanje    
Pilot svetlo    
IP 20  
UDOBNOST I JEDNOSTAVNA UPOTREBA
Dužina priključnog kabla 1.9  m
Filter    
Mogućnost postavljanja na zid / montaža NO  
Termostat Electronical  
Ručka    
Daljinski upravljač    
Prostor za daljinski upravljač    
Ekran LED  
Vrsta utičnice EVROPA  
Boja utičnice Bela  
PREDNOST
Tajmer    
Odmrzavanje    
TIŠINA
Nivo buke min 43  dB(A)
Nivo buke max 63  dB(A)

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

U slučaju neuobičajenog pregrevanja, aktivira se zvučni alarm, uključuje se svetlosni signal i aparat se isključuje. Aparat će se ponovo uključiti čim bude ponovo postavljan u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cevi u toku zime, kada je termostat u opciji zamrzavanja, a temperatura u prostoriji oko 5°C, aparat će se automatski isključiti. Time će se temperatura u prostoriji održati na otprilike 7°C (pod uslovom da je snaga aparata u skladu sa veličinom prostora).
Veoma je važno ostaviti da se aparat ohladi pre namotavanja priključnog kabla. Kada ne koristite aparat, odložite ga na suvom mestu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Postavite sve tastere u položaj "Isključeno" i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja energije zavisi isključivo od snage grejača?
Odnos snage i površine prostorije zavisi od željene temperature, spoljašnje temperature i stepena izolacije kuće. Prosečan odnos je 100W/m².
Motor grejalice sa ventilatorom radi bez elementa za zagrevanje.
Ne, morate da se pridržavate mera bezbednosti za korišćenje grejalice u kupatilu. Potrebno je da proverite da li je aparat dizajniran za upotrebu u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje i kupatila. Pogledajte informacije sadržane u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.