ROWENTA SILENCE COMFORT SO5115

SILENCE COMFORT SO5115
SNAŽNA, BEZBEDNA & KOMPAKTNA

Silence Comfort pruža snažno grejanje, uz diskretnu tišinu i prilagodljivo pozicioniranje: na podu, na stolu ili čak na polici zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu.

Referenca : SO5115F0

SNAŽNA, KOMPAKTNA GREJALICA SA TIHIM RADOM

ProizvodPrednosti

PRAKTIČNO GREJANJE BEZ BUKE

Zahvaljujući Silence Comfort grejalici ne možete primietiti niti čuti izvor toplote. Zahvaljujući podešavanjima snage, možete odabrati između tihog, dugotrajnog grejanja - savršeno dok čitate, gledate TV ili spavate - ili robustnog, brzog zagrevanja do 2400 W.

Njegova mala, kompaktna veličina i jedinstveni gornji ulaz za vazduh čine je jednostavnom za pomeranje i lako postavljanje, gde god da ste, dok je njena poboljšana bezbednosna rešetka omogućava sigurnost za vašu porodicu.

Njen multifunkcionalni dizajn takođe sadrži opciju ventilatora koje će vas pratiti u toplijim vremenskim uslovima, čineći Silence Comfort savršenim saveznikom za praktičnost tokom cele godine.

Funkcije – poređenje

TIP PROIZVODA
Vrsta Classic fan  
Boje TAMNO SIVA  
Visina 0.14  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Room coverage 20-25 m2  
Voltaža 220-230   
Frekvencija 50  Hz
PERFORMANSE
Snaga 2400  
Ventilator    
Idealna veličina prostorije (m2) 30  
Pilot svetlo    
IP 20  
UDOBNOST I JEDNOSTAVNA UPOTREBA
Dužina priključnog kabla 1.60  m
Termostat Mehanički  
Ručka    
Ekran NO  
PREDNOST
Odmrzavanje    
TIŠINA
Nivo buke min 52  dB(A)

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

U slučaju neuobičajenog pregrevanja, aktivira se zvučni alarm, uključuje se svetlosni signal i aparat se isključuje. Aparat će se ponovo uključiti čim bude ponovo postavljan u normalan položaj i nakon što se ohladi.
Radi zaštite cevi u toku zime, kada je termostat u opciji zamrzavanja, a temperatura u prostoriji oko 5°C, aparat će se automatski isključiti. Time će se temperatura u prostoriji održati na otprilike 7°C (pod uslovom da je snaga aparata u skladu sa veličinom prostora).
Veoma je važno ostaviti da se aparat ohladi pre namotavanja priključnog kabla. Kada ne koristite aparat, odložite ga na suvom mestu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Postavite sve tastere u položaj "Isključeno" i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja energije zavisi isključivo od snage grejača?
Odnos snage i površine prostorije zavisi od željene temperature, spoljašnje temperature i stepena izolacije kuće. Prosečan odnos je 100W/m².
Motor grejalice sa ventilatorom radi bez elementa za zagrevanje.
Ne, morate da se pridržavate mera bezbednosti za korišćenje grejalice u kupatilu. Potrebno je da proverite da li je aparat dizajniran za upotrebu u bilo kojoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje i kupatila. Pogledajte informacije sadržane u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.