FORMULA ONE BY ROWENTA Formula 1® Beard Trimmer by Rowenta TN384MF0

Formula 1® Beard Trimmer by Rowenta TN384MF0
Neuporediva efikasnost za maksimalne performanse

Sa Formula 1® trimerom za bradu iz Rowente, uvek povucite najoštriju liniju. Uživajte u dugotrajnim performansama i oštrom rezu u jednom potezu – čak i na gustim dlakama. Ovladaćete svojim stilom sa lakoćom zahvaljujući preciznom podešavanju koje nudi 39 dužina šišanja koje se savršeno prilagođavaju svakoj dužini brade. Posebne Formula 1® oštrice od nerđajućeg čelika sa oblogom od crnog titanijuma omogućavaju optimalnu oštrinu dan za danom, dok neuporediva autonomija od 180 minuta i digitalno nadgledanje baterije osigurava neprekidnu upotrebu u životnoj trci, bez stresa.

Referenca : TN384MF0

ProizvodPrednosti

Formula 1® trimer za bradu iz Rowente: Vrhunski u performansama

Izgledajte najbolje u trci života, sa Formula 1® trimerom za bradu iz Rowente.

Njegove posebne Formula 1® oštrice od nerđajućeg čelika sa oblogom od crnog titanijuma omogućavaju dugotrajnu oštrinu i vrhunski rez u jednom potezu – čak i na gustim dlakama.

Od duge do kratke, za svaku dužinu brade zahvaljujući preciznom podešavanju od ukupno 39 dužina sa preciznim podešavanjem od 0.5mm – za elegantan, besprekoran stil koji povlači najoštriju liniju.

Istovremeno, njegova dugotrajna litijum jonska baterija nudi do 180 min autonomije, zajedno sa opcijom brzog punjenja i digitalnim idikatorom autonomije koji vas štiti od usporavanja!

Dodatno, mogućnost upotrebe sa ili bez kabla omogućava dodatnu praktičnost.

Sa zvaničnim Formula 1® dizajnom, uz perive oštrice za savršenu higijenu, ovaj električni trimer za bradu dolazi sa USB kablom za punjenje i veoma kvalitetnom putnom torbicom – za bezbedno odlaganje i transport gde god vas životna brzina odvede!

Funkcije – poređenje

PRECIZNOST
Indikator dužine šišanja Adjusting wheel  
Zone Beard  
UPOTREBA - STILOVI ŠIŠANJA
Nož za šišanje brade    
Tip češlja za bradu Podesivo  
Funkcija za trodnevnu bradu    
Beard type 3 day beard and long beard  
Baterija koja se brzo puni    
Snaga Cordless + corded use  
Tip baterije Lithium ion  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Demontažni dodatak za šišanje    
Čišćenje Periva glava  
Pribor za čišćenje Ulje + četka  
Indikator punjenja LCD  
Odlaganje Vanity  
Tehničke karakteristike
Voltaža 100-240  V
Vrsta utikača Evropska  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ne. Ne preporučuje se da sami koristite trimer, iz bezbednosnih razloga i radi postizanja boljih rezultata.
Ne, aparat se ne može istovremeno puniti i koristiti.
Preporučujemo da trimer koristite na čistoj ali suvoj kosi.
Pre upotrebe potrebno je da aparat punite 14 sati. U toku sledeća tri korišćenja važno je da pustite da se aparat u potpunosti isprazni, a nakon toga je preporučeno vreme punjenja 8 sati. Kada indikator svetli crvenom bojom, aparat se puni.
Nakon svake upotrebe trimera, očistite sečiva četkicom koja se isporučuje uz aparat. Ukoliko je potrebno, aparat možete očistiti vlažnom krpom. Radi detaljnijeg čišćenja, pojedinim modelima se sečiva mogu skinuti u potpunosti.
Radi veće efikasnosti, sečiva je potrebno podmazivati nakon svakog drugog ili trećeg korišćenja. Koristite priloženo ulje za podmazivanje ili kvalitetno ulje koje ne sadrži kiseline (npr. ulje za mašine za šivenje). Nanesite jednu kapljicu na svaki kraj sečiva i uključite aparatj na par minuta, a zatim krpicom obrišite višak ulja.
Naše trimere nije potrebno često čistiti (osim ako se ne koriste na više osoba). Oštrice se nakon svake upotrebe moraju čistiti četkicom. Na sličan način možete koristiti četkicu za uklanjanje dlaka sa češlja.
Ne. Kod punjivih modela morate da koristite NiCd ili NiMH punjive baterije. Nemojte koristiti normalne baterije jer se mogu istopiti.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Ne. Naši trimeri se koriste samo za kosu. Svaka drugačija upotreba može dovesti do uništavanja aparata ili do povrede.
Ako je trimer punjiv, baterija će trajati 40 minuta nakon potpunog punjenja.
Točkić za mikro podešavanja omogućava vam da precizno podesite dužinu šišanja i tako obezbedite besprekorno završno oblikovanje kose ili brade.
Sledeće su ponuđene dužine:
Pozicija 1 = 0,8 mm
Pozicija 2 = 1,1 mm
Pozicija 3 = 1,4 mm
Pozicija 4 = 1,7 mm
Pozicija 5 = 2,0 mm
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.