ROWENTA x KARL LAGERFELD Forever Sharp trimer za bradu TN602LF0

Forever Sharp trimer za bradu TN602LF0
Za šišanje, stilizovanje i brijanje za savršenu bradu

Sa Forever Sharp trimerom za bradu uživajte u raznovrsnim 3-u-1 načinima za šišanje, stilizovanje i brijanje* za savršenu bradu. Samooštreća sečiva od 100% nerđajućeg čelika su napravljene da traju, za izdržljivu upotrebu svaki dan. Vodootporan, bežični dizajn omogućava dodatnu praktičnost i čini ga idealnim za upotrebu ispod tuša.  Sve ovo uz do 120 minuta snage i LED indikator koji pokazuje status baterije – za spokojno brijanje. Ovaj proizvod je opremljen oštricama koje su napravljene da traju 15 godina.*

Referenca : TN602LF0

*Ne brije bradu blizu kao tradicionalni brijač *** Mini dodatak za stilizovanje semože koristiti na mokroj koži, ne pod vodom.

Trimer za bradu vrhunskog izgleda

Neka vaša brada izgleda uredno svaki dan uz Forever Sharp – višenamenski, vodootporni* 3-u-1 trimer za bradu koji šiša, stilizuje i brija** za prilagođeno stilizovanje.

Otkrijte odgovor za sva vremena za vašu bradu! Samooštreća sečiva od 100% nerđajućeg čelika nikada se ne moraju menjati***, osiguravaju izvanrednu efikasost i preciznost u jednom potezu.

Takođe, donosi i neuporedivu autonomiju za sesije bez stresa.

Funkcije – poređenje

PRECIZNOST
Indikator dužine šišanja Češalj  
Zone Beard  
UPOTREBA - STILOVI ŠIŠANJA
Nož za šišanje brade    
Tip češlja za bradu Fix  
Funkcija za trodnevnu bradu    
Precizna nož za šišanje brade    
3 day beard  
Pol Za muškarce  
Baterija koja se brzo puni    
Snaga Upotreba bez kabla  
Tip baterije Lithium ion  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Demontažni dodatak za šišanje    
Čišćenje Ceo trimer može da se pere  
Pribor za čišćenje Ulje + četka  
Indikator punjenja LED  
Tehničke karakteristike
Voltage 100-240  V
   
   
   
   
Wet & Dry upotreba    
Vrsta utičnice EVROPA  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ne. Ne preporučuje se da sami koristite trimer, iz bezbednosnih razloga i radi postizanja boljih rezultata.
Ne, aparat se ne može istovremeno puniti i koristiti.
Preporučujemo da trimer koristite na čistoj ali suvoj kosi.
Pre upotrebe potrebno je da aparat punite 14 sati. U toku sledeća tri korišćenja važno je da pustite da se aparat u potpunosti isprazni, a nakon toga je preporučeno vreme punjenja 8 sati. Kada indikator svetli crvenom bojom, aparat se puni.
Radi veće efikasnosti, sečiva je potrebno podmazivati nakon svakog drugog ili trećeg korišćenja. Koristite priloženo ulje za podmazivanje ili kvalitetno ulje koje ne sadrži kiseline (npr. ulje za mašine za šivenje). Nanesite jednu kapljicu na svaki kraj sečiva i uključite aparatj na par minuta, a zatim krpicom obrišite višak ulja.
Naše trimere nije potrebno često čistiti (osim ako se ne koriste na više osoba). Oštrice se nakon svake upotrebe moraju čistiti četkicom. Na sličan način možete koristiti četkicu za uklanjanje dlaka sa češlja.
Ne. Kod punjivih modela morate da koristite NiCd ili NiMH punjive baterije. Nemojte koristiti normalne baterije jer se mogu istopiti.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Ne. Naši trimeri se koriste samo za kosu. Svaka drugačija upotreba može dovesti do uništavanja aparata ili do povrede.
Ako je trimer punjiv, baterija će trajati 40 minuta nakon potpunog punjenja.
Točkić za mikro podešavanja omogućava vam da precizno podesite dužinu šišanja i tako obezbedite besprekorno završno oblikovanje kose ili brade.
Sledeće su ponuđene dužine:
Pozicija 1 = 0,8 mm
Pozicija 2 = 1,1 mm
Pozicija 3 = 1,4 mm
Pozicija 4 = 1,7 mm
Pozicija 5 = 2,0 mm
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.