ROWENTA WAVES ADDICT CF4710F0

WAVES ADDICT CF4710F0
1 APARAT ZA RAZNOVRSNO STILIZOVANJE

Rowenta uvodi prvi stajler za bezbroj mogućnosti stilizovanja. Multifunkcionalan, prilagođava se svim tipovima kose koji vode do savršenih rezultata i prirodnog efekta. Oslobodite svoju maštu uz pomoć ovog aparata, oblikujte kosu prema vašim željama. Imate izbor između laganih talasa, prelomljene kose ili letnih talasa, holivudskih uvojaka ili lično vašeg stilizovanja. Ovaj se proizvod isporučujedolazi uz priručnik koji vam pomaže da postignete pomenuta četiri izgleda.

Referenca : CF4710F0

Bezbroj načina za stilizovanje zahvaljujući Waves Addict stajleru

ROWENTA WAVES ADDICT uvijač za kosu - INOVATIVNO I KREATIVNO OBLIKOVANJE TALASA

Rowenta je inovativan i univerzalni uvijač za kosu, prilagođava se svim tipovima kose i vodi do savršenih rezultata i prirodnog efekta.

Imate izbor između dnevnog stila za posao, letnog izgleda sa opuštenim talasima, holivudskog stila kao za crveni tepih, i najnovijeg trendi izgleda sa kratkim prelomljenim talasima na primer.

Waves addict aparat se isporučuje uz priručnik koji vam pomaže da postignete izgled koji želite.

jednako je efikasan i na tankoj i gustoj kosi.

Ima kabl dužine 1,80 m što ga čini praktičnijim tokom upotrebe.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Podešavanje temperature 120°-210°  
Soft air funkcija Nije primenjivo  
Udar hladnog vazduha Nije primenjivo  
Obloga Keramička  
Funkcije Talasi  
Funkcija otpuštanja lokni Nije primenjivo  
Više prečnika    
Podesivo vreme za lokne ne  
Automatska rotacija Nije primenjivo  
Podesiva temperatura 120° - 210  °C
Ergonomičan i štiti kosu
Efikasan na niskoj temperaturi Nije primenjivo  
Podešavanja temperature zavisno od vrste kose    
Hladan vrh    
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Automatsko isključivanje DA  
Displej LED  
Indikator zagrevanja    
Vreme zagrevanja 60  s
Demontažna rešetka Nije primenjivo  
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltage 220-230  V
360° kabl    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Najbolje ih je menjati kada je aparat hladan, kako bi se izbegla opasnost od opekotina. Pritisnite "jezičke" na bočnim stranicama ploča i izvucite ih. Prilikom vraćanja ploča, gurnite ih do kraja i pre upotrebe proverite da li su čvrsto postavljene na svoje mesto.
Prilikom namotavanja pramena kose na zagrejani deo aparata, pazite da to radite na istom delu aparata, a ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom, pridržavajte hladni deo aparata.
Uvijač stajlera se pri upotrebi jako zagreje i morate paziti da ne dođe u kontakt sa kožom. Takođe, pazite da strujni kabl ne dođe u kontakt sa vrućim delovima aparata.
Kada izaberete željenu postavku, morate da sačekate 1 do 2 minuta da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četke velikog prečnika za opšte stilizovanje i četke malog prečnika za završetke (pravljenje izraženijih uvojaka, uvijenih ka spolja ili ka unutra).
Kosa mora da bude čista, razmršena i suva da bi se sprečilo oštećenje.
Uvek prethodno isključite aparat iz struje i ostavite da se ohladi. Kada se potpuno ohladi obrišite uvijač vlažnom krpom. Ne dozvolite da voda ili bilo koja druga tečnost prodre u ručku aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ne. Nemojte nanositi hemijske proizvode za negu i oblikovanje kose dok koristite aparat, već ih nanesite nakon što se kosa u potpunosti ohladi i kada se aparat više ne koristi. Aparat nemojte koristiti na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Kosu pri korenu postavite između ploča i čvrsto ih zatvorite. Lagano klizite presom niz pramen, sve do vrhova, i na taj način ćete dobiti savršeno ravnu glatku kosu.
Da. Namotajte kosu oko aparata i čekajte oko 20 sekundi pre nego što je pustite. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na celoj kosi. Kada se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će time dobiti prirodniji talasasti izgled.
Preporučujemo vam da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.