ROWENTA FOR ELITE FASHION STYLIST CF4512F0

FASHION STYLIST CF4512F0
Jedan aparat, raznovrsne frizure

Fashion Stylist je inovativan odgovor na sve potrebe vaše kose! Pegla za kosu, uvijač i funkcija kreiranja talasa u jednom aparatu, odmah se prilagođava svakom vašem raspoloženju za savršen, trendi izgled. Jednostavan za upotrebu, ionic generator za glatku i sjajnu kosu i keramička obloga za jednostavno, glatko ispravljanje kose.

Referenca : CF4512F0

Fashion Stylist presa za kosu, uvijač i aparat za kreiranje talasa u kosi: Besprekoran izgled zahvaljujući jednom aparatu!

Iskažite vaš lični stil zahvaljujući Fashion Stylist presi za stilizovanje kose!

Mogućnost kreiranja različitih frizura uz pomoć jednog aparata.

Uz 2 integrisana češlja za efikasno ispravljanje, uvijača velikog prečnika 35 mm, za savršene lokne, i 3D ploča za lepe talase, prilagođava se svakom vašem raspoloženju.

Ionic generator smanjuje statički elektricitet za postizanje za glatke i sjajne kose, a keramička obloga osigurava lako ispravljanje kose i svilenkasti izgled.

Osim toga, dva podešavanja temperature prilagođavaju se svakom tipu kose.

Kabl koji rotira 360 ° za praktičnost pri upotrebi.

Bezbedno korišćenje i jednostavno odlaganje.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 66  
Podešavanje temperature 2  
Podešavanje Brzine / Temperature 2  
Obloga Keramička  
Funkcije Multifunkcionalni stajler  
Funkcija otpuštanja lokni Nije primenjivo  
Prečnik cevi 35  mm
Oblik Ovalni  
Automatska rotacija Nije primenjivo  
Podesiva temperatura 170/200  °C
Dodatak 1: 3D ploče za talase  
Dodatak 2: 2 češlja za ispravljanje  
Dodatak 3: Dodatak za uvijanje kose  
Ergonomičan i štiti kosu
Efikasan na niskoj temperaturi Nije primenjivo  
Hladan vrh    
Podešavanje temperature "Respect" Nije primenjivo  
Generator jona    
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Vodič za stajling Nije primenjivo  
Vreme zagrevanja 45  s
Demontažna rešetka Nije primenjivo  
Torbica za četku Nije primenjivo  
Sistem za zaključavanje Nije primenjivo  
Indikator kada su lokne gotove Nije primenjivo  
Tehničke karakteristike
Voltage 110-240  V
Dužina priključnog kabla 1.80  m
360° kabl    
Tip elementa za zagrevanje Aluminijum  
Boje Crna & roze  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Najbolje ih je menjati kada je aparat hladan, kako bi se izbegla opasnost od opekotina. Pritisnite "jezičke" na bočnim stranicama ploča i izvucite ih. Prilikom vraćanja ploča, gurnite ih do kraja i pre upotrebe proverite da li su čvrsto postavljene na svoje mesto.
Prilikom namotavanja pramena kose na zagrejani deo aparata, pazite da to radite na istom delu aparata, a ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom, pridržavajte hladni deo aparata.
Uvijač stajlera se pri upotrebi jako zagreje i morate paziti da ne dođe u kontakt sa kožom. Takođe, pazite da strujni kabl ne dođe u kontakt sa vrućim delovima aparata.
Kada izaberete željenu postavku, morate da sačekate 1 do 2 minuta da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četke velikog prečnika za opšte stilizovanje i četke malog prečnika za završetke (pravljenje izraženijih uvojaka, uvijenih ka spolja ili ka unutra).
Kosa mora da bude čista, razmršena i suva da bi se sprečilo oštećenje.
Uvek prethodno isključite aparat iz struje i ostavite da se ohladi. Kada se potpuno ohladi obrišite uvijač vlažnom krpom. Ne dozvolite da voda ili bilo koja druga tečnost prodre u ručku aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ne. Nemojte nanositi hemijske proizvode za negu i oblikovanje kose dok koristite aparat, već ih nanesite nakon što se kosa u potpunosti ohladi i kada se aparat više ne koristi. Aparat nemojte koristiti na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Kosu pri korenu postavite između ploča i čvrsto ih zatvorite. Lagano klizite presom niz pramen, sve do vrhova, i na taj način ćete dobiti savršeno ravnu glatku kosu.
Da. Namotajte kosu oko aparata i čekajte oko 20 sekundi pre nego što je pustite. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na celoj kosi. Kada se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će time dobiti prirodniji talasasti izgled.
Preporučujemo vam da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.