ROWENTA CURL&STYLE CF3345F0

CURL&STYLE CF3345F0
PRIRODNE SJAJNE KOVRDŽE I TALASI

Zahvaljujući Rowenta stajleru kreirajte prirodne lokne i glamurozne talase jednim jednostavnim i brzim potezom. Keramička i obloga od turmalina čine kosu svilenkastom, dodajući sjaj kroz prirodno smanjenje statičkog elektriciteta, kako bi se postigle sjajne kovrdže.

Referenca : CF3345F0

Zahvaljujući Rowenta stajleru jednostavno napravite prirodne lokne i glamurozne talase.

Keramička i obloga od turmalina, čine kosu svilenkastom i glatkom, sa manje statičkog elektriciteta.

Izuzetno precizna kontrola temperature za personalizovanu upotrebu: zahvaljujući 9 podešavanja temperature (130 ° C - 200 ° C), prilagodite stajler za kosu vašem tipu kose.

Veoma praktične karakteristike koje upotpunjuju izuzetno stilizovanje kose: kabl koji rotira 360 ° za veću praktičnost pri upotrebi i zaštitnu rukavicu za bezbedno rukovanje.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 36  
Podešavanje temperature 1  
Soft air funkcija Nije primenjivo  
Udar hladnog vazduha Nije primenjivo  
Obloga Keramika Tourmaline  
Funkcije Uvijanje kose  
Prečnik cevi 13-25  mm
Oblik Konusni  
Dodatak 1: Rukavica  
Ergonomičan i štiti kosu
Efikasan na niskoj temperaturi Nije primenjivo  
Hladan vrh    
Podešavanje temperature "Respect" Nije primenjivo  
Maksimalna temparatura protoka vazduha 200°  °C
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Automatsko isključivanje 1h  
Displej LCD  
Indikator zagrevanja    
Vreme zagrevanja 90  s
Demontažna rešetka Nije primenjivo  
Kukica za kačenje    
Torbica za četku Nije primenjivo  
Tehničke karakteristike
Voltage 100-240  V
Dužina priključnog kabla 1.8  m
360° kabl    
Boje Bela/Crna  
Uvijanje    
Lokne    
Opuštene lokne    
Talasi    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Najbolje ih je menjati kada je aparat hladan, kako bi se izbegla opasnost od opekotina. Pritisnite "jezičke" na bočnim stranicama ploča i izvucite ih. Prilikom vraćanja ploča, gurnite ih do kraja i pre upotrebe proverite da li su čvrsto postavljene na svoje mesto.
Prilikom namotavanja pramena kose na zagrejani deo aparata, pazite da to radite na istom delu aparata, a ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom, pridržavajte hladni deo aparata.
Uvijač stajlera se pri upotrebi jako zagreje i morate paziti da ne dođe u kontakt sa kožom. Takođe, pazite da strujni kabl ne dođe u kontakt sa vrućim delovima aparata.
Kada izaberete željenu postavku, morate da sačekate 1 do 2 minuta da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četke velikog prečnika za opšte stilizovanje i četke malog prečnika za završetke (pravljenje izraženijih uvojaka, uvijenih ka spolja ili ka unutra).
Kosa mora da bude čista, razmršena i suva da bi se sprečilo oštećenje.
Uvek prethodno isključite aparat iz struje i ostavite da se ohladi. Kada se potpuno ohladi obrišite uvijač vlažnom krpom. Ne dozvolite da voda ili bilo koja druga tečnost prodre u ručku aparata.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.
Ne. Nemojte nanositi hemijske proizvode za negu i oblikovanje kose dok koristite aparat, već ih nanesite nakon što se kosa u potpunosti ohladi i kada se aparat više ne koristi. Aparat nemojte koristiti na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Kosu pri korenu postavite između ploča i čvrsto ih zatvorite. Lagano klizite presom niz pramen, sve do vrhova, i na taj način ćete dobiti savršeno ravnu glatku kosu.
Da. Namotajte kosu oko aparata i čekajte oko 20 sekundi pre nego što je pustite. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na celoj kosi. Kada se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će time dobiti prirodniji talasasti izgled.
Preporučujemo vam da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.