ROWENTA Volumizer CV6130F0

Volumizer CV6130F0
Unesite novu dimenziju 3D volumena

Rowenta Volumizer fen za kosu je inovativno rešenje za stilizovanje sa izvanrednim volumenom, za izgled i stil za kojim se okreću. Iskusite prednosti trostruke akcije 3D Volume Booster sistem: Hibridna tehnologija za veći protok vazduha i do 40% koji podiže iz korena, sa koncetratorom od 8mm za oblikovanje i difuzerom za veći volumen. Sa nizom praktičnih karakteristika otkrijte fen koji nije kao drugi.

Referenca : CV6130F0

*vs. Powerline CV59 range by the same manufacturer

Rowenta Volumizer fen za kosu: Trostruka akcija sušenja

Sušenje koje donosi potpuno novu dimenziju sušenja: Rowenta Volumizer fen za kosu donosi trostruku akciju sušenja, za snažan protok vazduha koji podiže kosu iz korena prilikom oblikovanja i dodatni volumen.

3D Volume Booster sistem sa hibridnom tehnologijom koji donosi sve prednosti DC i AC motora u jednom, do 40% veći protok* koji podiže iz korena.

Koncentrator od 8mm oblikuje dok suši, sa difuzerom za volumen koji vašoj kosi daje prirodan izgled, živost i punoću.

Rezultat je sušenje sa dodatnim izvanrednim volumenom koji privlači pažnju, zajedno sa sušenjem koje vas nikada neće izneveriti.

2400 Effiwattisnage sušenja omogućava veoma efikasne performanse, sa Advance Care podešavanjem i generatorom jona koji vašu kosu čini  glatkom, jednostavnom za oblikovanje i obogaćenom blistavim sjajem.

Premijum dizajn, kompaktan, lagan i tih fen za kosu osigurava savršene rezultate svakoga dana.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 1800  W
Performanse 2400  Effiwatts
Brzina vazduha (km/h) 120  
Dimenzija otvora 8  mm
Podešavanje temperature 3  
Podešavanje brzina 2  
Udar hladnog vazduha    
Koncentrator 1  
Tip difuzera Standardan  
Diffuser    
Accessories included Concentrator + Diffuser  
Ergonomičan i štiti kosu
Ionic generator    
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora Hybrid motor  
Demontažna rešetka    
Kukica za kačenje    
Eco energija    
Tehničke karakteristike
Voltaža 230  V
Dužina priključnog kabla 1.8  m
Boje White & Silver  
Ostalo Fixed cool shot  
Feniranje    
Fast drying    
Volume    
Shaping    
Hair need Boost volume  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.