ROWENTA Silence AC CV7920F0

Silence AC CV7920F0
IZUZETNO TIH FEN

Silence AC: izuzetno tih fen

 

Veoma efikasan i tih fen, Silence AC čuva i do 25 % vlage kose zahvaljujući Hydra Protect tehnologiji, za sjajnu i zdravu kosu. Ekskluzivna obloga Keratin kašmira sa arganovim uljem i generatorom jona ostavlja kosu glatkom i sjajnom, dok profesionalni AC motor snage 2300 W osigurava brzo sušenje uz izuzetnu tišinu!

Referenca : CV7920F0

* U poređenju sa klasičnim AC fenom istog proizvođača

** Testirano na ovom istom proizvodu u poređenju sa sušenjem na maksimumu sa "boost" funkcijom.

ProizvodPrednosti

Veoma tiho i snažno sušenje zahvaljujući Silence AC fenu

Zahvaljujući Silence AC fenu, uživajte u brzom, snažnom ali i veoma tihom sušenju kose.

Izuzetno tih fen, snage 2300W koji ima profesionalni motor koji osigurava efikasnost, dok Hydra Protecttehnologija čuva i do +25% prirodne hidratacije dlake, za izvanredne rezultate.

Kombinacija sa eksluzivnom oblogom Kašmir keratina i arganovog ulja, pomaže da se kosa manje ošteti, uz generator negativnih jona koji kosi donosi glatkost i sjaj.

Koncentrator od 8 mm za savršenu kontrolu stilizovanja, difuzer za volumen i definiciju lokni i 6 podešavanja za protok vazduha i temperaturu, u zavisnosti od vašeg tipa kose.

Silence AC: izuzetno tih fen za savršenu lepotu vaše kose.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 2300  
Brzina vazduha (km/h) 120  
Dimenzija otvora 8  mm
Podešavanje temperature 3  
Udar hladnog vazduha    
Turbo    
Obloga rešetke Kašmir keratin  
Koncentrator 1  
Tip difuzera Standardan  
Ergonomičan i štiti kosu
Podešavanje temperature "Respect"    
Ionic generator    
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora AC  
Tišina 75  dB(A)
Demontažna rešetka    
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240   
Dužina priključnog kabla 1,8  m
Boje Crna & Roze  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.