ROWENTA Maestria Ultimate Experience CV9920F0

Maestria Ultimate Experience CV9920F0
Istaknite se u stilizovanju!

Rowenta Ultimate Experience Maestria Fen za kosu nudi sve što vam je potrebno da podignete stilizovanje na viši nivo, sa naprednom tehnologijom i karakeristikama za predivnu kosu stilizovanu do savršenstva. Ovaj vrhunski fen za kosu spaja Nano motor bez četkica, veliki protok vazduha sa veoma tankim koncentratorom od 5mm koji usmerava protok vazduha što omogućava jednostavno stilizovanje. Veoma lagan dizajn donosi neuporedivu praktičnost i jednostavnost, sa poboljšanom Air to Care tehnologijom za izvanredan sjaj.

Referenca : CV9920F0

*Perception test, 1 month, 28 volunteers, France 2021

Rowenta Ultimate Experience Maestria Fen za kosu

Uz vrhunski kvalitet i beskompromisne performanse iz dana u dan, Rowenta Ultimate Experience Maestria fen za kosu je dizajniran da vam pomogne da ovladate umetnošću stilizovanja kao nikada pre.

Nano motor bez četkica velikog protoka vazduha uz veoma tanak koncentrator od 5mm, za fen za kosu koji vam stavlja na dohvat ruke usmeren protok vazduha i raznovrsne frizure.

Sa veoma laganim materijalima i modernim dizajnom, otkrijte potpuno novo iskustvo stilizovanja uz neuporedivu praktičnost i jednostavnost.

Unapređena Rowenta Air-to-Care tehnologija donosi glatkoću i sjaj, sa negativnim i pozitivnim jonima koji proizvode do 93% sjajniju kosu.*

Meastria dolazi u kompletnom paketu za stilizovanje: 3 višenamenska dodatka za sve vaše potrebe, 9 kombinacija temperature i brzine, demontažna rešetka za jendostavno čišćenje i dodir hladnog vazduha kao savršen završni dodir – za izvanredan stil koji traje čitavog dana.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 2000  W
Dimenzija otvora 5 & 9  mm
Podešavanje temperature 3  
Podešavanje brzina 3  
Udar hladnog vazduha    
Koncentrator 2  
Tip difuzera Standardan  
Dodatak 1: Diffuser  
Diffuser    
Accessories included 2 concentrators + diffuser  
Ergonomičan i štiti kosu
Ionic generator    
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Tip motora Brushless motor (BLDC)  
Demontažna rešetka    
Kompaktan    
Premium gift box    
Lightweight    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240  V
Dužina priključnog kabla 1.8  m
Boje Black & Copper  
Feniranje    
Fast drying    
Volume    
Shaping    
Hair need Professional blow-dry  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste ubrzali postupak. Međutim, kada stilizujete kosu, koristite manju brzinu aparata da biste sprečili da vam se kosa razbaruši.
Usmerite izduvavanje vazduha na deo kose koji želite da stilizujete (na visokoj temperaturi), zatim aktivirajte funkciju udara hladnog vazduha. Ova metoda podešavanja temperature olakšava oblikovanje kose.
Uz pomoć koncentratora možete sušiti određeni deo kose. Usmerite protok vazduha koncentratora prema delu kose koji želite da osušite.
Difuzer se koristi za dodavanje volumena kosi.
Ova funkcija automatski bira najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha da bi se izbeglo isušivanje kose.
Ova funkcija automatski isključuje fen kada nije u pokretu i uključuje ga čim počnete da ga ponovo koristite.
Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Fenovi za kosu su izuzetno laki za održavanje. Možete ih čistiti uz pomoć različitih pomagala za čišćenje ili vlažnom krpom, kako biste uklonili dlake nagomilane na rešetki. Aparat nikada nemojte čistiti alkoholom i nemojte ga uranjati u vodu. (Ne zaboravite da aparat isključite iz struje pre svakog čišćenja.)
To je uobičajeno, sigurnosni element je automatski isključio uređaj u slučaju pregrevanja (npr. ako u zaštitnu rešetku sa zadnje strane upadne kosa ili drugi predmet). Sačekajte da se fen ohladi (20 minuta).
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Taster za udar hladnog vazduha (u zavisnosti od modela) omogućava vam da namestite i fiksirate frizuru.
Kada fenovi imaju ovu funkciju, koristite difuzor sa „pokretnim prstima”, jer će vam on dati volumen od korena do vrhova.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.