ROWENTA SKIN SPIRIT EP2910F0

SKIN SPIRIT EP2910F0
Jednostavan način da vaša koža bude glatka nedeljama

Osigurajte jednostavno, brzo i bezbolno uklanjanje dlačica zahvaljujući depilatoru Rowenta Skin Spirit. Njegova patentirana tehnologija uklanjanja dlačica bez bola u kombinaciji sa naprednom tehnologijom depilacije osigurava prijatno uklanjanje dlačica, za dugotrajne optimalne rezultate i do 4 nedelje glatke kože. Uz dve brzine i ergonomski dizajn, čak se i na najtežim i najosetljivijim područjima lako uklanjaju dlačice.

Referenca : EP2910F0

ProizvodPrednosti

Uklanjanje dlačica nikada nije bilo tako brzo, lako ili bez bolova.

Zahvaljujući Rowenta Skin Spirit depilatoru, depilacija nikada nije bila lakša, za dugotrajne rezultate i do 4 nedelje glatke kože.

Njegova napredna depilacija visokih performansi, koja kombinuje izuzetno precizne pincete koji uklanjaju čak i najkraće dlačice (0,5 mm) bez lomljenja, sistem za navođenje za optimalnu efikasnost i veliku aktivnu površinu za maksimalno uklanjanje dlačica u jednom potezu.

Istovremeno, njegov kompaktni, ergonomski dizajn sa lakoćom dosegne čak i najteža područja, dok dve brzine nude nežnu depilaciju ili brže rezultate, a inovativni masažni sistem smanjuje osetljivost kože i omogućava prijatnije uklanjanje dlačica.

Demontažna glava i dodaci koji se mogu prati omogućavaju lako čišćenje i bolju higijenu, dok četka za čišćenje i praktična torbica čine prenošenje i odlaganje jednostavnim.

Pored toga, uključeni dodatak za osetljivo područje osigurava lako uklanjanje dlačica na celom tijelu, uključujući i najosetljivija područja.

Funkcije – poređenje

Performanse
Izuzetna preciznost depilacije <0,5MM    
Okretna glava    
Pincete 24  
Podešavanje brzina 2  
Konstantno napajanje    
Patenti 2  
Velika aktivna površina glave    
Sistem za navođenje    
Tehnologija glave za depilaciju Painfree vibrating head  
Senzor za obline na telu    
Mogućnost depilacije iz više uglova    
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kuglice za masažu / Smanjenje osetljivosti kože    
Dermatološki ispitane makaze    
Higijenske pincete od nerđajućeg čelika    
DODACI
Dodaci 3  
Četkica    
Torbica    
Sensitive areas depilation head    
PRAKTIČNOST
Zone Noge i Telo  
Demontažna glava    
Periva glava    
Tehničke karakteristike
Izvor snage Kabl  
Voltaža 220-240  V
Snaga 4.8  
Dužina priključnog kabla 2  m
Boje Plava  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Pazuh je osetljivo područje za uklanjanje dlačica jer je koža tanka i osetljiva (često se na tom delu uočavaju crvene tačkice nakon uklanjanja dlačica) i nije baš pristupačan za glavu epilatora. Iako je relativno lako navoditi epilator duž površine nogu, kod pazuha je to mnogo teže jer je područje udubljeno i ponekad je potrebno pritisnuti glavu epilatora na kožu da bi bio delotvoran.

Na slikama u nastavku, prikazani su odgovarajući pokreti za uklanjanje dlačica ispod pazuha bez nelagodnosti.

Ne zaboravite da bi trebalo koristiti dodatak za „osetljiva područja“ koji se pričvršćuje na epilator prilikom uklanjanja dlačica ispod pazuha.

Ne. Aparat ne može da se koristi na licu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Savetujemo vam da izbegavate izlaganje suncu i kupanje u moru neposredno nakon depilacije jer je koža tada izuzetno osetljiva. Ista pravila važe i u periodu pre depiliranja, kako bi se izbegla preosetljivost kože.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.