ROWENTA EASY TOUCH

EASY TOUCH
Jednostavan način da vaša koža bude glatka nedeljama

Otkrijte jednostavno rešenje trajno glatke kože zahvaljujući depilatoru Rowenta Easy Touch. Njegova napredna tehnologija osigurava lako uklanjanje dlačica i optimalne rezultate, do 4 nedelje glatke kože. Uz dve brzine i ergonomski dizajn, čak se i na najtežim i najosetljivijim područjima lako uklanjaju dlačice.

Referenca : EP1115F0

Rowenta Easy Touch depilator: Optimalni rezultati već tokom prve upotrebe.

Uklanjanje dlačica je veoma efikasno još od prve upotrebe.

Zahvaljujući Rowenta Easy Touch depilatoru, depilacija nikada nije bila lakša, za dugotrajne rezultate i do 4 nedelje glatke kože.

Napredna depilacija visokih performansi savršeno odgovara početnicima, kombinujući izuzetno precizne pincete koji uklanjaju čak i najkraće dlačice (0,5 mm) bez lomljenja, sistem za navođenje za optimalnu efikasnost i veliku aktivnu površinu za maksimalno uklanjanje dlačica jednim potezom.

Istovremeno, njegov kompaktni, ergonomski dizajn sa lakoćom dosegne čak i najteža područja, dok 2 brzine omogućavaju nežnu depilaciju ili brže uklanjanje dlačica, a inovativni masažni sistem smanjuje osetljivost kože za prijatniji tretman.

Funkcije – poređenje

Performanse
Izuzetna preciznost depilacije <0,5MM    
Pincete 24  
Podešavanje brzina 2  
Velika aktivna površina glave    
Sistem za navođenje    
Tehnologija glave za depilaciju Klasična  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kuglice za masažu / Smanjenje osetljivosti kože    
Dermatološki ispitane makaze    
Higijenske pincete od nerđajućeg čelika    
DODACI
Dodaci 1  
Četkica    
PRAKTIČNOST
Zone Noge i Telo  
Tehničke karakteristike
Izvor snage Kabl  
Voltaža 220-240  V
Snaga 4.47  
Dužina priključnog kabla 2  m
Boje Srebrna  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Pazuh je osetljiva regija za depilaciju jer je koža veoma tanka i osetljiva (pojava crvenih tačkica nakon depilacije nije retkost), a uz to, ova regija je i veoma nepristupačna za glavu depilatora. Iako depilator lako klizi prilikom depilacije nogu, kod depiliranja pazuha je potrebno pritisnuti glavu depilatora o kožu kako bi depilacija bila što uspešnija. Na slikama možete videti pravilne pokrete za efikasno uklanjanje dlačica sa pazuha bez neprijatnosti. Ne zaboravite da pre depiliranja pazuha na glavu depilatora postavite dodatak za depilaciju osetljivih regija.
Ne. Aparat ne može da se koristi na licu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Savetujemo vam da izbegavate izlaganje suncu i kupanje u moru neposredno nakon depilacije jer je koža tada izuzetno osetljiva. Ista pravila važe i u periodu pre depiliranja, kako bi se izbegla preosetljivost kože.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.