ROWENTA EASY TOUCH EP1120F0

EASY TOUCH EP1120F0
Jednostavan način da vaša koža bude glatka nedeljama

Otkrijte jednostavno rešenje trajno glatke kože zahvaljujući depilatoru Rowenta Easy Touch. Njegova napredna tehnologija osigurava lako uklanjanje dlačica i optimalne rezultate, do 4 nedelje glatke kože. Uz dve brzine i ergonomski dizajn i dodatke, čak se i na najtežim i najosetljivijim područjima lako uklanjaju dlačice.

Referenca : EP1120F0

Uklanjanje dlačica je veoma efikasno još od prve upotrebe.

Zahvaljujući Rowenta Easy Touch depilatoru, depilacija nikada nije bila lakša, za dugotrajne rezultate i do 4 nedelje glatke kože.

Napredna depilacija visokih performansi savršeno odgovara početnicima, kombinujući izuzetno precizne pincete koji uklanjaju čak i najkraće dlačice (0,5 mm) bez lomljenja, sistem za navođenje za optimalnu efikasnost i veliku aktivnu površinu za maksimalno uklanjanje dlačica jednim potezom.

Istovremeno, njegov kompaktni, ergonomski dizajn sa lakoćom dosegne čak i najteža područja, dok 2 brzine omogućavaju nežnu depilaciju ili brže uklanjanje dlačica, a inovativni masažni sistem smanjuje osetljivost kože za prijatniji tretman.

Uz sve navedeno, dostupan je i dodatak za početnike koji osigurava da se aparat drži u ispravnom položaju, za maksimalnu efikasnost, jednostavniju depilaciju i optimalne rezultate od prve upotrebe.

Funkcije – poređenje

Performanse
Izuzetna preciznost depilacije <0,5MM    
Pincete 24  
Podešavanje brzina 2  
Konstantno napajanje    
Velika aktivna površina glave    
Sistem za navođenje    
Tehnologija glave za depilaciju Klasična  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kuglice za masažu / Smanjenje osetljivosti kože    
Dermatološki ispitane makaze    
Higijenske pincete od nerđajućeg čelika    
DODACI
Dodaci 3  
Četkica    
Torbica    
Dodatni pribor uključen Dodatak za početnike  
PRAKTIČNOST
Zone Noge i Telo  
Tehničke karakteristike
Izvor snage Kabl  
Voltaža 220-240  V
Snaga 4.8  
Dužina priključnog kabla 2  m
Boje Tamno roze  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Pazuh je osetljivo područje za uklanjanje dlačica jer je koža tanka i osetljiva (često se na tom delu uočavaju crvene tačkice nakon uklanjanja dlačica) i nije baš pristupačan za glavu epilatora. Iako je relativno lako navoditi epilator duž površine nogu, kod pazuha je to mnogo teže jer je područje udubljeno i ponekad je potrebno pritisnuti glavu epilatora na kožu da bi bio delotvoran.

Na slikama u nastavku, prikazani su odgovarajući pokreti za uklanjanje dlačica ispod pazuha bez nelagodnosti.

Ne zaboravite da bi trebalo koristiti dodatak za „osetljiva područja“ koji se pričvršćuje na epilator prilikom uklanjanja dlačica ispod pazuha.

Ne. Aparat ne može da se koristi na licu.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Savetujemo vam da izbegavate izlaganje suncu i kupanje u moru neposredno nakon depilacije jer je koža tada izuzetno osetljiva. Ista pravila važe i u periodu pre depiliranja, kako bi se izbegla preosetljivost kože.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.