ROWENTA Brush Activ' Premium Care CF9540F0

Brush Activ' Premium Care CF9540F0
REZULTATI SUŠENJA KAO U FRIZERSKOM SALONU, UZ SJAJ I NEGU

ROTACIONA ČETKA GARANTUJE PROFESIONALNE REZULTATE SUŠENJA KOD KUĆE UZ IZUZETAN SJAJ I NEGU KOSE

Brush Activ' Premium Care ima četke od prirodne dlake za sjajnu kosu. Donosi savršene rezultate oblikovanja kroz automatsku rotaciju. Snaga od 1000 W omogućava efikasno i snažno sušenje i profesionalne rezultate, dok dve četke omogućavaju uspešnu upotrebu na kratkoj i dugoj kosi. Obloga od kašmira, keratina i arganovog ulja u kombinaciji sa dvostrukim boosterom jona za sjaj i za rezultate na kosi kao iz frizerskih salona.

Referenca : CF9540F0

KVALITET KAO U FRIZERSKOM SALONU UZ MAKSIMALAN VOLUMEN I SJAJ

Savršeni alat za postizanje glatke, luksuzne frizure koju možete napraviti kod kuće.

Brush Activ' Premium Care besprekorno suši i oblikuje kosu za glamurozne rezultate.

Ova četka profesionalnog kvaliteta opremljena je dvostrukim boosterom jona koji emituju 40 puta više jona i tako eliminišu statički elektricitet za glatku kosu, laku za oblikovanje.

Glamur je povezan sa praktičnošću, motorom snage 1000 W koji donosi profesionalne rezultate u vaš dom, plus dva tastera, za različit smer rotacije u levo ili u desno.

Uz poboljšane karakteristike poput 3 brzine/temperature i udar hladnog vazduha za dugotrajne rezultate, Brush Activ Premium Care garantuje prekrasan sjaj i zapanjujući volumen na dohvat ruke.

Funkcije – poređenje

Snaga 1000  W
Podešavanje Brzine / Temperature 2  
Podešavanja protok vazduha 2  
Udar hladnog vazduha    
Obloga Kašmir Keratin  
Funkcije Sušenje, feniranje i rotacija  
Vrsta čekinja Prirodna  
Prečnik cevi 40-50  mm
Multi prečnik    
Oblik Ovalni  
Automatska rotacija    
Podesiva temperatura 2  
Ionic generator    
Alternativna rotacija DA  
Demontažna rešetka    
Kukica za kačenje    
Torbica za četku    
Voltaža 220-240  V
Dužina priključnog kabla 1,8  m
Boje Metalik roze & Bela  

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Najbolje ih je menjati kada je aparat hladan, kako bi se izbegla opasnost od opekotina. Pritisnite "jezičke" na bočnim stranicama ploča i izvucite ih. Prilikom vraćanja ploča, gurnite ih do kraja i pre upotrebe proverite da li su čvrsto postavljene na svoje mesto.
Prilikom namotavanja pramena kose na zagrejani deo aparata, pazite da to radite na istom delu aparata, a ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom, pridržavajte hladni deo aparata.
Uvijač stajlera se pri upotrebi jako zagreje i morate paziti da ne dođe u kontakt sa kožom. Takođe, pazite da strujni kabl ne dođe u kontakt sa vrućim delovima aparata.
Kada izaberete željenu postavku, morate da sačekate 1 do 2 minuta da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četke velikog prečnika za opšte stilizovanje i četke malog prečnika za završetke (pravljenje izraženijih uvojaka, uvijenih ka spolja ili ka unutra).
Kosa mora da bude čista, razmršena i suva da bi se sprečilo oštećenje.
Uvek prethodno isključite aparat iz struje i ostavite da se ohladi. Kada se potpuno ohladi obrišite uvijač vlažnom krpom. Ne dozvolite da voda ili bilo koja druga tečnost prodre u ručku aparata.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Ne. Nemojte nanositi hemijske proizvode za negu i oblikovanje kose dok koristite aparat, već ih nanesite nakon što se kosa u potpunosti ohladi i kada se aparat više ne koristi. Aparat nemojte koristiti na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Kosu pri korenu postavite između ploča i čvrsto ih zatvorite. Lagano klizite presom niz pramen, sve do vrhova, i na taj način ćete dobiti savršeno ravnu glatku kosu.
Da. Namotajte kosu oko aparata i čekajte oko 20 sekundi pre nego što je pustite. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na celoj kosi. Kada se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će time dobiti prirodniji talasasti izgled.
Preporučujemo vam da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.