ROWENTA VOLUMIZER OVAL ČETKA CF6135F0

VOLUMIZER OVAL ČETKA CF6135F0
Potpuno nova dimenzija 3D oblikovanja sa 2 x više volumena*

Rowenta Volumizer četka sa vrućim vazduhom pruža trostruku akciju sušenja i oblikovanja, za izvanredan izgled i još veći volumen iz dana u dan. Tehnologija 3D Volume Booster spaja snažan protok vazduha sa posebnim mrežastim dizajnom čekinja za podizanje kose iz korena. XL ovalna četka oblikuje dok suši i dodaje pojačani prirodni volumen od korena do vrhova. Otkrijte sušenje sa dodatnim volumenom koji mami poglede – zajedno sa blistavim sjajem i sušenjem koji vas nikada neće izneveriti.

 

Referenca : CF6135F0

*test percepcije, u odnosu na kosu koja je osušena prirodno, 30 volontera, 1 mesec, Francuska 2021

*test percepcije, u odnosu na kosu koja je osušena prirodno, 30 volontera, 1 mesec, Francuska 2021. **test percepcije u odnosu na uobičajene metode sušenja kose, 30 volontera, 1 mesec, Francuska 2021.

Stajler za 3D oblikovanje koji podiže stilizovanje i lepotu na potpuno novi nivo

Rowenta Volumizer četka sa vrućim vazduhom je stajler koji menja sve, dizajniran da vam potpuno promeni rutinu doterivanja.

Iskusite razliku sa trostrukom akcijom sušenja –omogućava sušenje koje podiže kosu iz korena dok oblikuje i povećava prirodni volumen vaše kose – i XL ovalni oblik za brze sesije sušenja.

Uživajte u prekrasnom izgledu svaki dan sa 4 otvora koji ispuštaju milione jona i pokrivenost od 360° koji čine vašu kosu  glatkom, zaglađenom i obogaćenom blistavim sjajem.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Soft air    
Udar hladnog vazduha Not Applicable  
Obloga Keramička  
Funkcije Sušenje i feniranje  
Vrsta čekinja Prirodna  
Oblik Other  
Ergonomičan i štiti kosu
Hladan vrh    
Ionic generator    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240  V
   
Sušenje    
Feniranje    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.