ROWENTA HOT AIR BRUSH SET

HOT AIR BRUSH SET
Jednostavno sušenje i rezultati stilizovanja po želji

JEDNOSTAVNO SUŠENJE I REZULTATI STILIZOVANJA PO ŽELJI

Rowenta četka za sušenje kose je jednostavan aparat za stilizovanje koja omogućava veliki izbor stilizovanja po želji zahvaljujući 3 dodataka sa keramičkom oblogom. Snaga od 1200W omogućava brze rezultate sušenja, sa 2 podešavanja temperature i funkcijom hladnog vazduha koja učvršćuje frizuru na kraju sušenja.

Referenca : CF7825F0

SAVRŠENI SJAJ KOSE I REZULTATI PO ŽELJI

Veliki izbor stilizovanja i brzi rezultati zahvaljujući Rowenta četki za sušenje kose, savršen aparat za oblikovanje frizure, jednostavan za upotrebu.

Tri dodatka i niz podešavanja omogućavaju prilagođavanje procesa oblikovanja kako biste postigli savršeni izgled na bilo kojem tipu kose.

1200 W snage proizvodi brze i efikasne rezultate.

Uz razna podešavanja za stilizovanje po želji i funkciju hladnog vazduha koji će učvrstiti vašu frizuru osiguravaju se dugotrajni rezultati.

Rowenta omogućava savršeno stilizovanje i blistavo sjajnu kosu.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Podešavanje Brzine / Temperature 2  
Udar hladnog vazduha    
Obloga Keramička  
Funkcije Sušenje i feniranje  
Vrsta čekinja Sintetička  
Funkcija otpuštanja lokni Not Applicable  
Multi prečnik Not Applicable  
Podesivo vreme za lokne NO  
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Kukica za kačenje    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240  V
360° kabl    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.