ROWENTA HOT AIR BRUSH SET

HOT AIR BRUSH SET
Jednostavno sušenje i rezultati stilizovanja po želji

JEDNOSTAVNO SUŠENJE I REZULTATI STILIZOVANJA PO ŽELJI

Rowenta četka za sušenje kose je jednostavan aparat za stilizovanje koja omogućava veliki izbor stilizovanja po želji zahvaljujući 3 dodataka sa keramičkom oblogom. Snaga od 1200W omogućava brze rezultate sušenja, sa 2 podešavanja temperature i funkcijom hladnog vazduha koja učvršćuje frizuru na kraju sušenja.

Referenca : CF7825F0

SAVRŠENI SJAJ KOSE I REZULTATI PO ŽELJI

Veliki izbor stilizovanja i brzi rezultati zahvaljujući Rowenta četki za sušenje kose, savršen aparat za oblikovanje frizure, jednostavan za upotrebu.

Tri dodatka i niz podešavanja omogućavaju prilagođavanje procesa oblikovanja kako biste postigli savršeni izgled na bilo kojem tipu kose.

1200 W snage proizvodi brze i efikasne rezultate.

Uz razna podešavanja za stilizovanje po želji i funkciju hladnog vazduha koji će učvrstiti vašu frizuru osiguravaju se dugotrajni rezultati.

Rowenta omogućava savršeno stilizovanje i blistavo sjajnu kosu.

Funkcije – poređenje

Podešavanje Brzine / Temperature 2  
Udar hladnog vazduha    
Obloga Keramička  
Funkcije Sušenje i feniranje  
Vrsta čekinja Sintetička  
Funkcija otpuštanja lokni Not Applicable  
Multi prečnik Not Applicable  
Podesivo vreme za lokne NO  
Kukica za kačenje    
Voltaža 220-240  V
360° kabl    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Najbolje ih je menjati kada je aparat hladan, kako bi se izbegla opasnost od opekotina. Pritisnite "jezičke" na bočnim stranicama ploča i izvucite ih. Prilikom vraćanja ploča, gurnite ih do kraja i pre upotrebe proverite da li su čvrsto postavljene na svoje mesto.
Prilikom namotavanja pramena kose na zagrejani deo aparata, pazite da to radite na istom delu aparata, a ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom, pridržavajte hladni deo aparata.
Uvijač stajlera se pri upotrebi jako zagreje i morate paziti da ne dođe u kontakt sa kožom. Takođe, pazite da strujni kabl ne dođe u kontakt sa vrućim delovima aparata.
Kada izaberete željenu postavku, morate da sačekate 1 do 2 minuta da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četke velikog prečnika za opšte stilizovanje i četke malog prečnika za završetke (pravljenje izraženijih uvojaka, uvijenih ka spolja ili ka unutra).
Kosa mora da bude čista, razmršena i suva da bi se sprečilo oštećenje.
Uvek prethodno isključite aparat iz struje i ostavite da se ohladi. Kada se potpuno ohladi obrišite uvijač vlažnom krpom. Ne dozvolite da voda ili bilo koja druga tečnost prodre u ručku aparata.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Ne. Nemojte nanositi hemijske proizvode za negu i oblikovanje kose dok koristite aparat, već ih nanesite nakon što se kosa u potpunosti ohladi i kada se aparat više ne koristi. Aparat nemojte koristiti na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Kosu pri korenu postavite između ploča i čvrsto ih zatvorite. Lagano klizite presom niz pramen, sve do vrhova, i na taj način ćete dobiti savršeno ravnu glatku kosu.
Da. Namotajte kosu oko aparata i čekajte oko 20 sekundi pre nego što je pustite. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na celoj kosi. Kada se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će time dobiti prirodniji talasasti izgled.
Preporučujemo vam da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.