ROWENTA Express Air Brush

Express Air Brush
Izuzetno brz način za sušenje i ispravljanje kose u jednom potezu

Uz Rowenta Express Air četku, brzo sušenje i ispravljanje nikada nisu bili lakši. Ova potpuno nova četka za kosu 2-u-1 omogućava sušenje i ispravljanje direktno na mokroj kosi, u jednom potezu, sa 2D efikasnim sušenjem koja vam pomaže da u svakom trenutku izgledate najbolje, sve kroz jednostavan i prirodan čin četkanja. Za glatko stilizovanje koji se ispravlja kosu dok je četkate, otkrijte revoluciju protoka vazduha: savršeno rešenje za savršenu lepotu kose koju postižete na jednostavan način.

Referenca : CF6220F0

Rowenta četka: revolucija u brzom stilizovanju

Naše novo tajno oružje za raskošno stilizovanje u bilo kom trenutku, Rowenta Express Air Brush je četka za kosu 2-u-1 koja omogućava brzo sušenje i glatko i prirodno ispravljanje u jednom jednostavnom proizvodu

Uštedite vreme na jutarnjem ulepšavanju uz revoluciju vrućeg protoka vazduha: sušenje i ispravljanje u jednom koraku, direktno na vlažnoj kosi za zapanjujući stil bez napora.

Grejne čekinje osiguravaju nežno oblikovanje koji ispravlja kosu dok je četkate, a Thermo Control tehnologija je bezbednija za kosu, uz stalnu toplotu koja garantuje efikasne rezultate ispravljanja.

Kompaktan ergonomski dizajn sa kablom koji rotira 360 stepeni omogućava veću slobodu kretanja, a Ionic generator daje sjaj kosi kao deo završnog dodira.

Zahvaljujući praktičnom neseseru za odlaganje koji pruža jednostavne mogućnosti odlaganja i putovanja, otkrijte revoluciju električne četke za kosu, kako biste savršeno sušili i prirodno ispravili kosu u jednom potezu.

Funkcije – poređenje

Snaga 1000  W
Podešavanje temperature 3  
Obloga Keramička  
Funkcije Sušenje i feniranje  
Efikasan na niskoj temperaturi Not Applicable  
Podešavanja temperature zavisno od vrste kose    
Hladan vrh Not Applicable  
Ionic generator    
Demontažna rešetka    
Voltaža 220-240  V
360° kabl    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Najbolje ih je menjati kada je aparat hladan, kako bi se izbegla opasnost od opekotina. Pritisnite "jezičke" na bočnim stranicama ploča i izvucite ih. Prilikom vraćanja ploča, gurnite ih do kraja i pre upotrebe proverite da li su čvrsto postavljene na svoje mesto.
Prilikom namotavanja pramena kose na zagrejani deo aparata, pazite da to radite na istom delu aparata, a ne čitavom njegovom dužinom. Slobodnom rukom, pridržavajte hladni deo aparata.
Uvijač stajlera se pri upotrebi jako zagreje i morate paziti da ne dođe u kontakt sa kožom. Takođe, pazite da strujni kabl ne dođe u kontakt sa vrućim delovima aparata.
Kada izaberete željenu postavku, morate da sačekate 1 do 2 minuta da uređaj dostigne pravu temperaturu.
Koristite četke velikog prečnika za opšte stilizovanje i četke malog prečnika za završetke (pravljenje izraženijih uvojaka, uvijenih ka spolja ili ka unutra).
Kosa mora da bude čista, razmršena i suva da bi se sprečilo oštećenje.
Uvek prethodno isključite aparat iz struje i ostavite da se ohladi. Kada se potpuno ohladi obrišite uvijač vlažnom krpom. Ne dozvolite da voda ili bilo koja druga tečnost prodre u ručku aparata.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Ne. Nemojte nanositi hemijske proizvode za negu i oblikovanje kose dok koristite aparat, već ih nanesite nakon što se kosa u potpunosti ohladi i kada se aparat više ne koristi. Aparat nemojte koristiti na sintetičkoj kosi poput ekstenzija i perika.
Da. Kosu pri korenu postavite između ploča i čvrsto ih zatvorite. Lagano klizite presom niz pramen, sve do vrhova, i na taj način ćete dobiti savršeno ravnu glatku kosu.
Da. Namotajte kosu oko aparata i čekajte oko 20 sekundi pre nego što je pustite. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na celoj kosi. Kada se kosa ohladi, nemojte je četkati jer će time dobiti prirodniji talasasti izgled.
Preporučujemo vam da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.