ROWENTA Express Air Brush

Express Air Brush
Izuzetno brz način za sušenje i ispravljanje kose u jednom potezu

Uz Rowenta Express Air četku, brzo sušenje i ispravljanje nikada nisu bili lakši. Ova potpuno nova četka za kosu 2-u-1 omogućava sušenje i ispravljanje direktno na mokroj kosi, u jednom potezu, sa 2D efikasnim sušenjem koja vam pomaže da u svakom trenutku izgledate najbolje, sve kroz jednostavan i prirodan čin četkanja. Za glatko stilizovanje koji se ispravlja kosu dok je četkate, otkrijte revoluciju protoka vazduha: savršeno rešenje za savršenu lepotu kose koju postižete na jednostavan način.

Referenca : CF6220F0

Rowenta četka: revolucija u brzom stilizovanju

Naše novo tajno oružje za raskošno stilizovanje u bilo kom trenutku, Rowenta Express Air Brush je četka za kosu 2-u-1 koja omogućava brzo sušenje i glatko i prirodno ispravljanje u jednom jednostavnom proizvodu

Uštedite vreme na jutarnjem ulepšavanju uz revoluciju vrućeg protoka vazduha: sušenje i ispravljanje u jednom koraku, direktno na vlažnoj kosi za zapanjujući stil bez napora.

Grejne čekinje osiguravaju nežno oblikovanje koji ispravlja kosu dok je četkate, a Thermo Control tehnologija je bezbednija za kosu, uz stalnu toplotu koja garantuje efikasne rezultate ispravljanja.

Kompaktan ergonomski dizajn sa kablom koji rotira 360 stepeni omogućava veću slobodu kretanja, a Ionic generator daje sjaj kosi kao deo završnog dodira.

Zahvaljujući praktičnom neseseru za odlaganje koji pruža jednostavne mogućnosti odlaganja i putovanja, otkrijte revoluciju električne četke za kosu, kako biste savršeno sušili i prirodno ispravili kosu u jednom potezu.

Funkcije – poređenje

REZULTATI/ UPOTREBA
Snaga 1000  
Podešavanje temperature 3  
Obloga Keramička  
Funkcije Sušenje i feniranje  
Ergonomičan i štiti kosu
Efikasan na niskoj temperaturi Not Applicable  
Podešavanja temperature zavisno od vrste kose    
Hladan vrh Not Applicable  
Ionic generator    
Ergonomičnost/Udobno pri upotrebi
Demontažna rešetka    
Tehničke karakteristike
Voltaža 220-240  V
360° kabl    

Uputstva i priručnik

Česta pitanja

Ova funkcija neutrališe statičko naelektrisanje i vašu kosu treba da učini elastičnijom i lakšom za kovrdžanje. Osim toga, vaša kosa će biti sjajnija jer prašina ne može da se zalepi za nju.
Nakon što ste sledeli uputstva za aktiviranje aparata navedena u uputstvu za upotrebu, proverite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašćeni servis.
Nemojte koristiti aparat. Kako biste izbegli potencijalnu opasnost, odnesite aparat kod ovlašćenog servisera.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Vaš aparat sadrži vredne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan deo nedostaje, pozovite Centar za potrošačke usluge, a mi ćemo vam pomoći da pronađete odgovarajuće rešenje.
Idite u odeljak „Dodaci“ na veb lokaciji da biste jednostavno pronašli sve što vam je potrebno za proizvod.
Pronađite detaljnije informacije u odeljku Garancija na Internet stranici.